Op 3 november 2022 was het weer zover: THiNK FeST, hét jaarlijkse festival voor en door medewerkers en studenten van De Haagse Hogeschool. Een dag waar medewerkers elkaar ontmoeten, inspireren en van elkaar leren. Na twee aangepaste edities in 2021 en 2020, konden we eindelijk met elkaar weer eens uitpakken en een volwaardige editie organiseren!

Gedurende de hele dag waren er activiteiten met verschillende thema's. Je kon je kennis verrijken en er was ruimte voor plezier. Van een workshop 'Breinvriendelijk doceren' tot tango dansen en van een sessie 'Werken in een multicultureel team' tot een visueel verslag leren maken.

Ter afsluiting regende het weer prijzen in de jaarlijkse Prijzenparade van De Haagse Hogeschool. Wij zijn trots op al onze prijswinnaars, waaronder het team van The Food Boost Challenge van Health Innovation THUAS (Pim Breebaart Research Award), het team van de faculteit Public Management, Law & Safety (juryprijs Olive Award) en het team van de faculteit Gezondheid, Voeding & Sport (publieksprijs Olive Award). Proficiat!

Zonder alle organisatoren en deelnemers van het festival was dit nooit gelukt. Bedankt iedereen voor deze fantastische dag!