Hoe ver ben jij met je studiekeuze?

Ik weet het zeker

Gefeliciteerd! Je hebt jouw favoriete opleiding gevonden en wil je nu aanmelden. Daar helpen we je via deze pagina graag mee verder. Ook geven we je alvast handige tips & tricks voor als je straks student wordt. En wil je echt zeker weten dat je de opleiding hebt gekozen die bij jou past? Doe dan de studiekeuzecheck. We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen op onze mooie hogeschool, of dat nu is in Den Haag, Delft of Zoetermeer.

In deze beslissende fase kan je onder andere:

• Je aanmelden voor een opleiding
  • Een studiekeuzecheck aanvragen
  • Ontdekken wat je als student te wachten staat
Ontdek de studiekeuzeactiviteiten voor deze fase Ontdek onze opleidingen

Waar kan je in deze fase mee aan de slag?

Onze online studiekeuzeactiviteiten

Een studie kiezen begint vaak op je mobiel of laptop. Zeker in deze bijzondere tijd met coronamaatregelen is dit een goede manier om je te oriënteren op een studie. Lees opleidingsinformatie, doe een test of bekijk een filmpje met webinar of rondleiding op een van onze locaties.

Onze studiekeuzeactiviteiten op locatie

Een digitale rondleiding of een filmpje kijken kan je al een goede indruk geven, maar écht sfeerproeven kan je het best door op een van onze locaties langs te komen en te praten met onze docenten en studenten. Bijvoorbeeld tijdens een Open Dag of een dagje proefstuderen. We hopen je gauw weer live te mogen verwelkomen!

Contact over jouw studiekeuze

Als je rondloopt met vragen kan je altijd bij ons terecht. Bijvoorbeeld bij een studiekeuzeadviseur. Heb je al een opleiding op het oog? Ga dan naar de opleidingspagina’s en kijk bij “Praktische informatie” voor de contactmogelijkheden met de opleiding of een student. Ook vind je hier vaak een Instagram of Facebook-account van de opleiding om vast te volgen.