Studeren met een functiebeperking

Stel, je bent dyslectisch of je hebt een psychische beperking of een gehoor-, gezichts- of bewegingsbeperking. Met zo’n belemmering ben je echt niet de enige. 3 op de 10 studenten in het hoger onderwijs heeft een functiebeperking. Studeren kan dan misschien lastig zijn. Daarom biedt De Haagse Hogeschool voorzieningen op maat aan. Op onze vier locaties houden we zoveel mogelijk rekening met jouw (on)mogelijkheden.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om in Studielink vast aan te geven of je denkt dat jouw beperking je studie kan beïnvloeden. Je wordt dan uitgenodigd voor een afspraak met één van onze studentendecanen. Hij of zij kijkt samen met jou naar de mogelijkheden voor aanpassingen op maat.

Meer weten?

Als je vragen hebt over studeren met een functiebeperking of al voor het begin van je studie aan De Haagse Hogeschool graag eens met een studentendecaan wil praten, dan kan dat! Hier vind je een overzicht van de studentendecanen van De Haagse Hogeschool per opleiding. Download hier onze Studeren op maat flyer.