Leven als student

De studententijd bleek voor veel van je voorgangers de mooiste tijd van hun leven. En wat “mooi” precies inhoudt, mag je helemaal zelf invullen. Losgaan op feestjes tot diep in de nacht, veel sporten of juist nog dieper ingaan op je studieonderwerp door discussies bij te wonen of een interessant bijbaantje te zoeken. Zowel Den Haag, Delft als Zoetermeer bieden je allerlei verschillende mogelijkheden om je studentenleven zo episch te maken als je zelf wilt.

studentenverenigingen

Studentenverenigingen
Van vakbond tot gezelligheidsvereniging en van orkest tot roeivereniging: in Den Haag, Delft en Zoetermeer is een breed aanbod aan studentenorganisaties. En dan heb je nog de studievereniging van jouw opleiding waar je lid van kunt worden.

studentenleven

Studentenleven
Wat doen studenten in Den Haag, Delft of Zoetermeer als ze niet naar de hogeschool gaan? Maak kennis met jouw studiestad.

op kamers

Op kamers in de regio Den Haag
Veel van onze studenten wonen tijdens hun studie thuis bij pa en ma. Niks mis mee. Maar wil je je vleugels uitslaan, dan geven we je graag wat tips voor het zoeken van woonruimte in Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Webster dictionaries

Moeilijke woorden
Aan het begin van je studietijd vliegen ze je om de oren: gekke woorden en afkortingen waar je nog nooit van hebt gehoord. Van ECTS tot minor. Met deze uitleg kan je meepraten.

meer over studeren in den haag

Meer over studeren in Den Haag
Wil je nog veel meer weten over studeren in Den Haag, van serieus tot fun? De Haagse onderwijsinstellingen en de gemeente maakten samen de website.