Waarom een masteropleiding?

Je hebt al het nodige bereikt maar wil niet stil komen te staan. Je wil je kennis verbreden of verdiepen. Relevant blijven in jouw werk. Met een mastertitel onderscheid je jezelf en ontwikkel jij je tot een krachtige professional in jouw vakgebied. Alle voltijd en deeltijd masters van De Haagse Hogeschool Pro zijn erkend, je bent dus verzekerd van uitstekende kwaliteit. 

Ontdek op deze pagina meer over onze masteropleidingen voor professionals.

Wat is het verschil tussen een hbo master en een wo master?

Onze masteropleidingen zijn qua niveau gelijk aan een universitaire master, maar bij ons staan praktijkgericht onderzoek en toepasbaarheid van theorie in de praktijk centraal.  Bekijk onderstaande video voor meer informatie over het verschil tussen een hbo master en een wo master. Tijdens de opleiding werk je met andere professionals uit diverse sectoren samen. Hierdoor krijg je nieuwe perspectieven op de lesstof, praktijkopdrachten en zelfs op de uitdagingen in je werk. Je wordt intensief begeleid door ervaren docenten uit de praktijk. Zo kan je je master succesvol afronden. 

Waarom kiezen voor De Haagse Hogeschool Pro?

  • Wettelijk erkend masterdiploma 

  • Kennis direct toepassen in de praktijk

  • Persoonlijk door kleinschalig onderwijs

  • Jouw carrière-en persoonlijke ontwikkeling staan voorop

  • Goede balans leren, werk en privé

  • Community learning: leren van en met andere professionals

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt opleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: Associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals

Student op skates