Waarom een losse module?

Bij De Haagse Hogeschool Pro begrijpen we als geen ander dat je nooit uitgeleerd bent. En dat een volledige opleiding soms niet past in je werk/privésituatie. Met een losse module kun je je gedurende je hele loopbaan blijven ontwikkelen. De deeltijd modules hebben een studieduur van maximaal 3 maanden. Heb je wat langer de tijd? Dan kun je door meerdere modules te volgen een post-hbo-opleiding doen of zelfs je master behalen. Al onze modules zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze erkende bachelor- en masteropleidingen. Na afloop ontvang je een certificaat van De Haagse Hogeschool of een microcredential. 

Bekijk het gehele aanbod deeltijd modules 
 

Wat is een microcredential?

Een microcredential is een betrouwbaar en erkend certificaat waarmee je als professional kunt aantonen wat je weet, kunt en begrijpt (leeruitkomst) na succesvolle afronding van een korte onderwijsmodule. Je volgt flexibel en gericht onderwijs en ontvangt na succesvolle afronding een landelijk erkend digitaal certificaat.

Bekijk het aanbod microcredentials
 

Waarom kiezen voor De Haagse Hogeschool Pro?

  • Wettelijk erkend masterdiploma 

  • Kennis direct toepassen in de praktijk

  • Persoonlijk door kleinschalig onderwijs

  • Jouw carrière-en persoonlijke ontwikkeling staan voorop

  • Goede balans leren, werk en privé

  • Community learning: leren van en met andere professionals

Student op skates

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt opleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: Associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals