From Mindfulness to Quantum Technology

Deze workshop is onderdeel van de reeks From Mindfulness to Quantum Technology. We hebben te maken met snelle technologische ontwikkelingen. Hoe hou je dat bij? Hoe voorkom je dat er een afstand ontstaat tussen je eigen ontwikkeling en de technische mogelijkheden?

Tijdens deze workshops ontdek je de mogelijkheden van artificial intelligence, blockchain en quantum, terwijl je ook werkt aan het verbeteren van persoonlijke vaardigheden zoals creativiteit en emotionele intelligentie. Onderwerpen zijn: Life Clarity & Mastery, Quantum Technology, Become More Mindful, Peak Performance, Health & Vitality, Build Financial Wealth en Crypto for Dummies.

Meer informatie & aanmelden

Life Clarity & Mastery

Deze workshop gaat over het vinden van balans en helderheid in je leven, het opruimen van mentale en emotionele obstakels en motivatie om uitstelgedrag te overwinnen. Het combineert oefeningen zoals ‘Wheel of life’ en SMART-doelen, om daarmee een persoonlijk ontwikkelingsplan te maken, afgestemd op je eigen wensen en ideeën voor de toekomst.  

“The beauty is that through disappointment you can gain clarity, and with clarity comes conviction and true originality.” - Conan O'Brien

Dit is een evenement van The Lighthouse

The Lighthouse biedt een programma vol interessante activiteiten over actuele vraagstukken en wereldwijde issues.

The Lighthouse - Ilja Leonard Pfeijffer