From Mindfulness to Quantum Technology

Deze workshop is onderdeel van de reeks From Mindfulness to Quantum Technology. We hebben te maken met snelle technologische ontwikkelingen. Hoe hou je dat bij? Hoe voorkom je dat er een afstand ontstaat tussen je eigen ontwikkeling en de technische mogelijkheden?

Tijdens deze workshops ontdek je de mogelijkheden van artificial intelligence, blockchain en quantum, terwijl je ook werkt aan het verbeteren van persoonlijke vaardigheden zoals creativiteit en emotionele intelligentie. Onderwerpen zijn: Life Clarity & Mastery, Quantum Technology, Become More Mindful, Peak Performance, Health & Vitality, Build Financial Wealth en Crypto for Dummies.

Meer informatie & aanmelden

Peak Performance

Deze week gaan we dieper in op het concept van ‘flow’ en leer je hoe je dit kan bereiken en behouden. We leren over ‘deep work’; een vorm van concentratie, vrij van afleidingen, waarbij je brein op zijn maximale potentieel functioneert. De sessie gaat ook in op zelf- en tijdmanagement, met technieken om de focus te verbeteren en een open bewustzijn te bevorderen voor het vergroten van creativiteit.

“Peak performance begins with your taking complete responsibility for your life and everything that happens to you.” - Brian Tracy 

Dit is een evenement van The Lighthouse

The Lighthouse biedt een programma vol interessante activiteiten over actuele vraagstukken en wereldwijde issues.

Ontdek meer
The Lighthouse - Ilja Leonard Pfeijffer