Onze uitnodiging

Laten we samen de uitdagingen van deze tijd aangaan. Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. Denk aan duurzaamheid en een rechtvaardige wereld. Laten we onderzoekend leren en innoverend onderzoeken.

In co-creatie bouwen aan een community die divers, inclusief en behoorlijk internationaal is. Doe je mee? 

In onderwijs en onderzoek dragen we bij aan een inclusieve samenleving. Werken we telkens weer barrières weg. Bieden we steeds nieuwe mogelijkheden aan studenten en docent-onderzoekers. Zo’n gemeenschap willen we zijn, met impact voor onszelf en de wereld om ons heen. 

De Haagse professionals 

We leiden onze studenten op tot De Haagse professionals. Tot wereldburgers die ondernemend en creatief zijn, die zowel specialisten als generalisten zijn. Mensen die zich gemakkelijk bewegen tussen culturen. Die gewend zijn om te werken met verschillende disciplines en die creatief inspelen op veranderingen. Al tijdens hun studie dragen zij bij aan het betekenisvoller maken van het onderwijs en onderzoek aan De Haagse Hogeschool.  

We zijn ook de kennisinstelling die hoogwaardig praktijkgericht onderzoek doet. De vertrouwde partner bij regionaal en internationaal spelende onderzoeksvragen. Zo willen we professioneel en nadrukkelijk bijdragen aan oplossingen en innovaties voor de maatschappelijke uitdagingen in deze wereld. 

Lees meer over de ambities van De Haagse Hogeschool voor onderwijs en onderzoek! 

Dit zijn de waarden die ons drijven

Logo Curious

Curious

Curious

We zijn nieuwsgierig, ambitieus en ondernemend. We denken graag kritisch mee.

Caring logo

Caring

Caring

We zijn betrokken en zorgvuldig als het gaat om jouw persoonlijke groei.

Connecting logo

Connecting

Connecting

We investeren serieus in ons netwerk om samen nieuwe inzichten te ontwikkelen.

Zo doen we dat

Elke dag werken docenten, partners en 26.000 studenten van 120 nationaliteiten aan hun eigen ontwikkeling en aan maatschappelijke opgaven. De opleidingen, onze zeven kenniscentra en onze internationale samenwerking dragen bij aan een betere wereld.

Campagnebeeld Let's Change

Ons onderzoek

Go to Ons onderzoek

Ons onderzoek

Onze samenleving staat voor de uitdaging om complexe vraagstukken op te lossen. Daarvoor zijn kennis en innovatie nodig. De Haagse Hogeschool draagt hieraan bij met actueel praktijkgericht onderzoek.

Go to Ons onderzoek
Campagnebeeld Let's Change

Persoonlijke ontwikkeling

Go to Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Als we ergens zorgvuldig mee omgaan bij De Haagse Hogeschool, dan is het wel met persoonlijke ontwikkeling. Van onze studenten, van onszelf en van de partijen waar we mee samenwerken.

Go to Persoonlijke ontwikkeling
Campagnebeeld Let's Change

Netwerkhogeschool

Go to Netwerkhogeschool

Netwerkhogeschool

De Haagse is een netwerkhogeschool. We willen kennis laten circuleren in alle ketens waar wij deel van uitmaken, in Nederland en wereldwijd. Daarom werken we graag en intensief samen.

Go to Netwerkhogeschool
Jonge vrouw in het centrum van Den Haag, binnenhof in Nederland

Ideaal podium

Werken aan je eigen ontwikkeling en aan actuele regionale en internationale vraagstukken. Waar kun je dat beter doen dan in en rond Den Haag, de internationale stad van vrede en recht, en het politieke en culturele hart van Nederland? Met het Vredespaleis, het Internationaal Hof van Justitie, het Binnenhof, 115 ambassades, multinationals als Shell, Siemens en ING, en bijna alle internationale ngo’s binnen handbereik.