Onze uitnodiging

Let’s change. You. Us. The world. Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. We zetten onze studenten in hun kracht om de wereld, waarin zij leven, te veranderen en te verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. 

Want wie betrokken is bij de uitdagingen in de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. Die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Wereldburgers

We tekenen ervoor dat studenten, docenten en partners zich samen ontwikkelen tot wereldburgers. Grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan en zo uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden. We realiseren ons dat onze eigen vakkundige inzet het verschil maakt en we moeten samenwerken om creatieve oplossingen te ontwikkelen en toe te passen.

De Haagse Hogeschool creëert het veilige en betrokken klimaat waarin we ons als wereldburgers kunnen ontplooien en vernieuwen. Laten we dus onze ontwikkeling, netwerk en praktijk delen. Want zo vormen en veranderen we onze kijk op de werkelijkheid, en onze kennis en vaardigheden om daadwerkelijk waarde toe te voegen.

Dit zijn de waarden die ons drijven

Logo Curious

Curious

Curious

We zijn nieuwsgierig, ambitieus en ondernemend. We denken graag kritisch mee.

Caring logo

Caring

Caring

We zijn betrokken en zorgvuldig als het gaat om jouw persoonlijke groei.

Connecting logo

Connecting

Connecting

We investeren serieus in ons netwerk om samen nieuwe inzichten te ontwikkelen.

Zo doen we dat

Met die zoektocht zijn onze docenten, partners en onze 26.000 studenten van bijna 120 nationaliteiten, elke dag volop bezig. Dat zie je bijvoorbeeld in onze actuele curricula, in onze 7 onderzoeksthema's en ook in onze internationale samenwerking.
Campagnebeeld Let's Change

Ons onderzoek

Ons onderzoek

Voor veel actuele vraagstukken in onze samenleving zijn kennis en innovatie nodig. De Haagse Hogeschool wil hier een bijdrage aan leveren door middel van praktijkgericht onderzoek. 

Campagnebeeld Let's Change

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Als we ergens zorgvuldig mee omgaan bij De Haagse Hogeschool dan is het wel met persoonlijke ontwikkeling. Allereerst van onze studenten natuurlijk, maar ook van onszelf en partijen waar we mee samenw

Campagnebeeld Let's Change

Netwerkhogeschool

Netwerkhogeschool

De Haagse is een netwerkhogeschool. We willen kennis laten circuleren in alle ketens waar wij deel van uitmaken, in Nederland en wereldwijd. Daarom werken we graag en intensief samen. 

Jonge vrouw in het centrum van Den Haag, binnenhof in Nederland

Ideaal podium

En waar kun je wereldburgerschap beter leren en oefenen dan in en rond Den Haag, de internationale stad van Vrede en Recht, en het politieke en culturele hart van Nederland? Met het Vredespaleis, het Internationaal Hof van Justitie, het Binnenhof, 115 ambassades, multinationals als Shell, Siemens en ING, en bijna alle internationale NGO's binnen handbereik.