Het verhaal van De Haagse Hogeschool

Let's change! De Haagse Hogeschool nodigt je uit om samen te veranderen en zo de wereld te verbeteren. Lees meer.

let's change

Let's change

Let's change! Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. Wij willen de wereld waarin wij leven veranderen, verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is op de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. En die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Want wie kritisch rondkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben.

Van delen word je rijker

Wij tekenen er daarom voor dat studenten, docenten en partners zich samen ontwikkelen tot wereldburgers. Grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan en zo uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden. Die zich realiseren dat hun eigen vakkundige inzet het verschil maakt. Die samen creatieve oplossingen ontwikkelen en toepassen. De Haagse Hogeschool creëert het veilige en betrokken klimaat waarin die wereldburgers zich ontplooien en vernieuwen. Laten we dus delen in elkaars ontwikkeling, netwerk en praktijk. Want zo vormen en veranderen we onze kijk op de werkelijkheid en onze kennis en vaardigheden om daadwerkelijk waarde toe te voegen.

HHS-campagne-staand-curious
Grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan.
HHS-campagne-staand-care

Zo doen we dat

Met die zoektocht zijn onze bijna 26.000 studenten uit meer dan 140 verschillende landen, onze docenten en partners elke dag volop bezig. Dat zie je bijvoorbeeld in onze actuele curricula. Je ziet het in onze centrale onderzoeksthema's als The Next Economy, Kwaliteit van Leven: mens en technologie, Goed Bestuur voor een Veilige Wereld en Leren in een Netwerksamenleving. En ook in onze 333 exchange partners en in onze intensieve samenwerking met landen als Duitsland, Brazilië en China.

Met die zoektocht zijn onze studenten, docenten en partners elke dag volop bezig.

Ideaal podium

En natuurlijk in onze locaties in de Haagse regio: Den Haag, Zoetermeer en Delft. Want waar kun je wereldburgerschap beter leren en oefenen dan in en rond Den Haag, de internationale stad van vrede, recht en veiligheid en het politieke, culturele hart van Nederland? Met het Binnenhof, het Vredespaleis, het Internationaal Hof van Justitie, 115 ambassades, multinationals als Shell, Siemens en ING, en bijna alle internationale NGO's binnen handbereik. So, let's change! You. Us. The world.

HHS-campagne-staand-connect

Dit zijn de waarden die ons drijven

Curious

We zijn nieuwsgierig, ambitieus en ondernemend. We denken graag kritisch mee.

Connecting

We investeren serieus in ons netwerk om samen nieuwe inzichten te ontwikkelen.

Caring

We zijn betrokken en zorgvuldig als het gaat om jouw persoonlijke groei.