De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Internationaal

De Haagse Hogeschool heeft een regionale inbedding en een internationale uitstraling.  Behalve uit de regio komen de studenten van onze Pro-opleidingen ook uit andere Europese landen of van andere continenten. Zij werken vaak voor een internationale organisatie of in een internationale context. De opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro sluiten daar erg goed bij aan.

Praktijkgericht en persoonlijk

''Je bent bij de Pro-opleidingen absoluut geen nummer'', zegt student Markwin Davids. ''We zitten in een kleine groep. Docenten kennen na de eerste les al iedere student van naam en functie. De docenten komen uit de praktijk of kennen de praktijk als hun broekzak. Zij gebruiken voorbeelden die relevant zijn voor mij en de anderen in de groep. Zowel binnen als buiten de les zijn zij heel benaderbaar.''

Divers en internationaal

De Taiwanese TinChou Lin volgt aan De Haagse Hogeschool Pro de master Financial Management and Control. “Ik weet dat ik hier zoveel meer kan leren en ervaren, in deze samenleving waar de diversiteit maximaal wordt benut.” Net als alle andere studenten ervaart TinChou Lin De Haagse Hogeschool Pro als een prettige leeromgeving, waarin je tijdens een les makkelijk samen tot nieuwe inzichten komt. Ook een omgeving waarin cultuur, natuur, strand en zee altijd dichtbij zijn.