Hulp bij studiekeuze

Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het kiezen van je studie! Misschien weet je al precies welke richting je op wilt, maar misschien heb je nog geen idee. Of twijfel je nog. Dan helpen wij je graag. Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze. Bezoek bijvoorbeeld een Open Dag, doe een test, volg een studiekeuzeworkshop of kom een dagje meelopen. De keuze is aan jou.

Vind jouw weg naar de juiste studie

SCC170411WS002

Een studie kiezen, hoe doe je dat
Heb je nog twijfels of weet je al bijna zeker wat je wilt studeren? In welke fase je ook zit: met deze activiteiten helpen we je op weg naar de juiste keuze.

20181103_Open Dag HHS-67

Open Dag
Drie keer per jaar organiseert De Haagse Hogeschool een Open Dag. Ontdek wat je op zo’n Open Dag kunt verwachten en wanneer de eerstvolgende is.

SAT_20170606_QB-31

Meelopen
Geen op maat gemaakt programma, gewoon de studie zoals die echt is. Loop een dagje mee met een student.

Meet and Match

Studiekeuzeworkshop
Studiekeuzetwijfels? Doe mee met onze workshop. Deelname is kosteloos.

Studiekeuzegesprek

Inloopspreekuur
Heb je vragen over jouw studiekeuze? Kom langs bij ons inloopspreekuur.

De Haagse Matchingsdagen

Heb jij je ingeschreven voor een studie aan De Haagse Hogeschool? Dan ontmoeten we je graag tijdens De Haagse Matchingsdagen!

Proefstuderen

Proefstuderen op De Haagse Hogeschool komt terug. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

studiekeuzegesprek

Informatie voor decanen
Ben je decaan in het voortgezet onderwijs of mbo? Bekijk hier wat De Haagse Hogeschool voor jou kan betekenen.

Ouder-kind

Informatie voor ouders/verzorgers
Als ouders wilt u natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen bij de studiekeuze van uw kind. Wij willen u daar bij helpen.