Hulp bij studiekeuze

Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het kiezen van je studie! Misschien weet je al precies welke richting je op wilt, maar misschien heb je nog geen idee. Of twijfel je nog. Dan helpen wij je graag. Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze. Bezoek bijvoorbeeld een Open Dag, doe een test, volg een studiekeuzeworkshop of kom een dagje meelopen. De keuze is aan jou.

Vind jouw weg naar de juiste studie

SAT_20170606_HHS-bewerkt-lowres Open Dag

Drie keer per jaar organiseert De Haagse Hogeschool een Open Dag op onze locaties.

Een meisje bekijkt webinars en video’s op de computer om te ontdekken of een van de opleidingen van De Haagse Hogeschool het voor haar heeft. Online videopresentaties en tours

Bekijk webinars, opleidingsvideo’s en virtual tours om ook vanuit huis te ontdekken of een van de opleidingen van De Haagse het heeft voor jou.

Een studiekeuzeadviseur helpt een aankomende student bij haar studiekeuze. Schakel hulp in van een studiekeuzeadviseur

De studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool staan voor je klaar om je te helpen bij je studiekeuze.

Studenten liggend op bank Meelopen

Geen op maat gemaakt programma, gewoon de studie zoals die echt is. Loop een dagje mee met een student.

Proefstuderen Proefstuderen

Zelf ervaren hoe een opleiding is? Kom een dagje Proefstuderen.

De Haagse Matchingsdagen Studiekeuzecheck

Heb jij je aangemeld voor een opleiding op De Haagse Hogeschool? Dan kun jij een studiekeuzecheck doen bij jouw opleiding.

Studiekeuzegesprek Informatie voor decanen

Ben je decaan in het voortgezet onderwijs of mbo? Bekijk hier wat De Haagse Hogeschool voor jou kan betekenen.

Ouder-kind Informatie voor ouders/verzorgers

Als ouders wilt u natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen bij de studiekeuze van uw kind. Wij willen u daar bij helpen.