Hulp bij studiekeuze

Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het kiezen van je studie! Misschien weet je al precies welke richting je op wilt, maar misschien heb je nog geen idee. Of twijfel je nog. Dan helpen wij je graag. Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze. Bezoek bijvoorbeeld een Open Dag, doe een test, volg een studiekeuzeworkshop of kom een dagje meelopen. De keuze is aan jou.

Vind jouw weg naar de juiste studie

SCC170411WS002 Een studie kiezen, hoe doe je dat

Heb je nog twijfels of weet je al bijna zeker wat je wilt studeren? In welke fase je ook zit: met deze activiteiten helpen we je op weg naar de juiste keuze.

20181103_Open Dag HHS-67 Open Dag

Drie keer per jaar organiseert De Haagse Hogeschool een Open Dag. Ontdek wat je op zo’n Open Dag kunt verwachten en wanneer de eerstvolgende is.

SAT_20170606_QB-31 Meelopen

Geen op maat gemaakt programma, gewoon de studie zoals die echt is. Loop een dagje mee met een student.

Meet and Match Studiekeuzeworkshop

Studiekeuzetwijfels? Doe mee met onze workshop. Deelname is kosteloos.

Studiekeuzegesprek Inloopspreekuur

Heb je vragen over jouw studiekeuze? Kom langs bij ons inloopspreekuur.

Proefstuderen Proefstuderen

Zelf ervaren hoe een opleiding is? Kom een dagje Proefstuderen.

De Haagse Matchingsdagen Studiekeuzecheck

Heb jij je aangemeld voor een opleiding op De Haagse Hogeschool? Dan kun jij een studiekeuzecheck doen bij jouw opleiding.

studiekeuzegesprek Informatie voor decanen

Ben je decaan in het voortgezet onderwijs of mbo? Bekijk hier wat De Haagse Hogeschool voor jou kan betekenen.

Ouder-kind Informatie voor ouders/verzorgers

Als ouders wilt u natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen bij de studiekeuze van uw kind. Wij willen u daar bij helpen.