Hulp bij studiekeuze

Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het kiezen van je studie! Misschien weet je al precies welke richting je op wilt, maar misschien heb je nog geen idee. Of twijfel je nog. Dan helpen wij je graag. Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze. Zowel ‘live’ bij onze balie in het hoofdgebouw als online. Bezoek bijvoorbeeld een Open Dag, doe een test of kom een dagje proefstuderen. De keuze is aan jou.

Vind jouw weg naar de juiste studie

1. Hulp bij studiekeuze - Een studie kiezen zo doe je dat

Een studie kiezen, hoe doe je dat
Heb je nog twijfels of weet je al bijna zeker wat je wilt studeren? In welke fase je ook zit: met deze activiteiten helpen we je op weg naar de juiste keuze.

2. Hulp bij studiekeuze - OpenDag

Open Dag
Drie keer per jaar organiseert De Haagse Hogeschool een Open Dag. Ontdek wat je op zo’n Open Dag kunt verwachten en wanneer de eerstvolgende is.

3. Hulp bij studiekeuze - Proefstuderen

Proefstuderen
Hoe gaat dat er nou aan toe, die studie die je leuk lijkt? Wat voor colleges kan je ongeveer verwachten? Kom een dagje proeven!

4. Hulp bij studiekeuze - Meelopen

Meelopen
Geen op maat gemaakt programma, gewoon de studie zoals die echt is. Loop een dagje mee met een student.

Studiekeuzeworkshop

Meet & Match
Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse.

Meet and Match

Studiekeuzeworkshops
Studiekeuzetwijfels? Je kunt thuis gaan zitten dubben, maar je kunt ook aan de slag! Met een van onze drie workshops. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Help bij studiekeuze - Study & Career Centre

Study & Career Centre
Wat is het Study & Career Centre, wanneer is het open en waar vind je het? We stellen ons graag aan je voor.