Week 28

Gawalo : Platform voor werktuigkundige installatietechniek 

Houd je kennis up-to-date en bouw een netwerk op met andere professionals in de werktuigkundige installatietechniek met het vakblad van Gawalo en de website. Gawalo staat voor Gasfitter, Waterfitter en Loodgieter.  De content wordt bijgehouden door vakspecialisten uit de installatiebranche met verschillende invalshoeken zoals bouwkunde, informatietechnologie, energietechniek, etc. 

Als HHs gebruiker heb je toegang tot de themanieuwsbrieven en word je op de hoogte gehouden van kennismiddagen, praktijkdagen en congressen. 

Doelgroep: Gawalo richt zich op professionals in de w-installatietechniek, waaronder w-installateurs, totaalinstallateurs, adviserende en uitvoerende installatie-technici, gebouwbeheerders en afnemers. 

Het platform biedt nieuws, achtergrondverhalen en analyses over onderwerpen zoals verwarming, sanitair en klimaatbeheersing. De focus ligt op hoe w-installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger kan maken. De volgende thema’s worden behandeld, innovatie, CAO, economie, markttrends en technische ontwikkelingen in de installatiebranche.