Interessegebied

Financiën

Heb jij jouw financiële zaken altijd goed op orde? Vind je het leuk om bij te houden wat je maandelijks binnen krijgt én wat je uitgeeft? Of kom je weliswaar niet uit met je geld, maar ben je gewoon keigoed met cijfers en in het vak Economie? Dan is het interessegebied Financiën voor jou een mooie springplank naar een opleiding die bij je past. Duik in de wereld van getallen, (internationale) handel en bankzaken. Mét oog voor de wereld om je heen, want jij kan er straks aan bijdragen dat een organisatie niet alleen winstgevend is, maar ook duurzaam en integer handelt.

Kortom, jij ...

  • hebt een goed gevoel voor cijfers
  • bent geïnteresseerd in geldzaken
  • wil bijdragen aan een duurzame financiële toekomst
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen