Interessegebied

Veiligheid

Een terroristische aanslag, een internetlek of een uitbraak van een pandemie: gevaar ligt altijd op de loer. Zonder dat we er erg in hebben, werken dagelijks duizenden mensen aan onze veiligheid. Onder meer politieagenten, beveiligers en toezichthouders zorgen ervoor dat we vrij kunnen bewegen. Wil jij ook bijdragen aan een veilige samenleving, dan spreekt het interessegebied Veiligheid jou zeker aan. Wat betekent veiligheid voor het bedrijfsleven en voor burgers? Hoe ga je om met het beheer in de openbare ruimte? Je leert veiligheidskwesties vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Je bent nieuwsgierig, kijkt altijd vooruit en kunt risico’s daardoor goed inschatten. Achter de schermen verricht je ongelooflijk belangrijk werk.

Kortom, jij ...

  • wil werken aan een veilige samenleving
  • bent nieuwsgierig en kijkt altijd vooruit
  • kunt veiligheidsrisico’s goed inschatten
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen