De Haagse heeft het!

Een docent die je naam kent. Een extra steuntje in de rug als je dat nodig hebt. Het “hier-hoor-ik-thuis-gevoel”. De Haagse heeft wat jij straks graag terugziet in jouw toekomstige hogeschool. Met meer dan 40 opleidingen verdeeld over 4 vestigingen in Den Haag, Delft en Zoetermeer valt er altijd wat te kiezen. Dankzij ons grote aanbod en de centrale ligging van de vestigingen heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde studietijd in de buurt. Goede IT-faciliteiten, gezellige studiehoekjes die je binnen no time weet te vinden, mooie sportvelden, het OV tot voor de deur en de chillste studieplek een paar haltes verder: het strand! Kom ontdekken of De Haagse het ook heeft voor jou.

 

Kom naar onze Open Dag

Ontdek onze interessegebieden

Weet je nog niet helemaal zeker wat je later wil worden? Geen probleem! Bekijk hier alle interessegebieden en vind de juiste match.

Ontdek onze opleidingen

Waar ligt jouw ambitie? Ben jij de toekomstige vertegenwoordiger van je eigen politieke partij? Of sta jij al klaar om in de toekomst een handje te helpen in de zorg? Wat je droombaan ook is, grote kans dat De Haagse een passende opleiding heeft voor jou. Ontdek hier ons complete opleidingsaanbod.

Ontdek onze locaties

Onze bruisende, internationale hoofdvestiging vind je in Den Haag, vlakbij station Hollands Spoor. Maar er is meer! Sportfanaten kunnen hun sportiefste beentje voorzetten op de Sportcampus Zuiderpark. IT’ers zijn in Zoetermeer aan het juiste adres en voor techniek moet je in Delft zijn.

 

Kom naar onze Open Dag