Communicatie - Voltijd

Wat kun je worden met je bachelordiploma Communicatie? Aangezien jij de nieuwste kennis over communicatie in huis hebt en weet wat er in de wereld speelt, ben je een aanwinst voor elke organisatie. Jij denkt mee over de uitdagingen waar we met z’n allen voor staan en oefent invloed uit op het debat over klimaat, duurzaamheid en maatschappelijke onrust. Hoe en in welke rol? Dat is aan jou. Zo breed als de opleiding Communicatie is, zo breed is je beroepskeuze. Dat gaat van mediatrainer tot communicatiestrateeg en van webredacteur tot woordvoerder van de minister. Ook mogelijk: voor jezelf beginnen. In een keuzemodule leer je alles over ondernemen en zet je de eerste stappen naar je eigen communicatiebureau.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Communicatieadviseur
PR-specialist
Redacteur
Persvoorlichter
Tekstschrijver
Dit word je niet
Cameraman
Appbouwer
HTML-deskundige
Websitebouwer

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Samuel Sanches

Over persbegeleider zijn bij Feyenoord

Carlijn van der Kulk

Over communicatiewerk bij de politie

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool 

Heb je je bachelordiploma op zak en wil je nog verder studeren? Dan kun je de Master International Communications Management volgen aan De Haagse Hogeschool. Deze Engelstalige hbo-master is gericht op communicatie in een internationale context.

Aan de universiteit

Je kunt ook overstappen naar een universiteit. Voor een master als Jeugd en Media, Corporate Communicatie of Marketing, maar net waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Sommige universiteiten hebben een schakeltraject, waardoor de overstap van hbo naar wetenschappelijk onderwijs soepeler gaat. Vraag dat even na voor je je inschrijft.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Communicatie - Voltijd?

Meld je aan