Communicatie - Voltijd

Met je bachelordiploma Communicatie ligt de wereld voor je open. Onze studenten worden redactiemedewerker bij een omroep, persbegeleider bij een voetbalclub, socialmediaspecialist bij een schouwburg, campagnebedenker bij een PR-bureau, speechschrijver voor een minister, communicatiemedewerker bij een dierentuin, contentmarketeer bij een tuinbouwbedrijf, voorlichter bij de Tweede Kamer, bedrijfsjournalist voor een international. Je werkt, kortom, in de sector die jou het beste past.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Communicatieadviseur
PR-specialist
Redacteur
Persvoorlichter
Tekstschrijver
Dit word je niet
Cameraman
Appbouwer
HTML-deskundige
Websitebouwer

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Samuel Sanches

Over persbegeleider zijn bij Feyenoord

Carlijn van der Kulk

Over communicatiewerk bij de politie

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool 

Heb je je bachelordiploma op zak en wil je nog verder studeren? Dan kun je de Master International Communications Management volgen aan De Haagse Hogeschool. Deze Engelstalige hbo-master is gericht op communicatie in een internationale context.

Aan de universiteit

Je kunt ook overstappen naar een universiteit. Voor een master als Jeugd en Media, Corporate Communicatie of Marketing, maar net waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Sommige universiteiten hebben een schakeltraject, waardoor de overstap van hbo naar wetenschappelijk onderwijs soepeler gaat. Vraag dat even na voor je je inschrijft.

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 6 februari 2021
    Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Communicatie - Voltijd?

Meld je aan