Interessegebied

Design

Leg de eerste mobiele telefoon naast de huidige smartphone en ontdek de tien verschillen. Ontdek jij ze alle tien, dan schuilt er een ontwerper in jou. Combineer jouw vindingrijkheid met technische knowhow en een nieuw product of ontwerp is geboren. Wat vind je van de beschuit met inkeping? Een briljante uitvinding, toch! Het interessegebied Design gaat vooral over het slimmer, mooier en gebruiksvriendelijker maken van producten. Van mountainbikes en steps, waterkokers en douchekoppen tot straatlantaarns en bureaustoelen. Overal komt een ontwerp aan te pas. Van scratch tot werkelijkheid mooie én innovatieve producten ontwikkelen. Wie weet bedenk jij een glazen pot die wél makkelijk opengaat!  

Kortom, jij ...

  • bent vindingrijk en bezit technische knowhow
  • wil producten slimmer, mooier en gebruiksvriendelijker maken
  • wil van scratch tot werkelijkheid producten ontwikkelen
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen