Koers in perspectief

De Opening van dit jaar staat in het teken van de beweging die wij als hogeschool maken. Met ons nieuwe instellingsplan ‘Onderzoekend leren met impact’ is in het afgelopen jaar een nieuwe koers voor de komende vijf jaar ingezet. Die koers zetten we graag in perspectief: waar bewegen we heen, met welk doel, welke beweging hebben we al gemaakt en welke belangrijke bewegingen gaan we het aankomend studiejaar met elkaar en onze samenwerkingspartners maken? Moderator Tariq interviewt onze CvB-voorzitter Elisabeth Minnemann en legt deze – en meer - vragen aan haar voor. 

Toekomstige generaties

Naast dat we dieper ingaan op de beweging die De Haagse maakt, laten we ons graag inspireren op het thema Bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige wereld uit ons Instellingsplan. Dit doen we samen met Jan van de Venis, advocaat op het vlak van mensenrechten en milieu en Waarnemend Ombudspersoon voor Toekomstige Generaties. Jan neemt je mee in zijn verhaal over het betrekken van toekomstige generaties bij beleid met impact op morgen. 

De Haagse in de Prijzen

We sluiten de Opening af met De Haagse in de Prijzen. Net als vorig jaar reiken we prijzen uit aan studenten en medewerkers die, naast hun studie of werk, een bijzondere prestatie hebben geleverd. We geven ze graag een daverend applaus waarna we in het Atrium de gelegenheid hebben om samen te proosten op een nieuw studiejaar! 

Een Engelstalige tolk is aanwezig.

 

Het programma in een notendop

Kom jij ook? Meld je van te voren aan!

  • Warm welkom door onze moderators Mendeltje en Tariq
  • Tariq interviewt met CvB-voorzitter Elisabeth Minnemann over de beweging van De Haagse
  • Keynote-lezing Jan van de Venis over het betrekken van toekomstige generaties bij beleid met impact op morgen
  • De Haagse in de Prijzen: we zetten collega’s en studenten in het zonnetje!Borrel – kom bijpraten.  

Kom jij ook? Meld je van te voren aan!