Heb je een vraag?

We helpen je graag!

Iets voor jou?

Deze module richt zich op het ontwikkelen van senioriteit als adviseur (als ‘tweede beroep’). Hoe geef je adequaat en effectief advies binnen de context van een veranderende organisatie? 

En hoe zorg je ervoor dat een en ander daadwerkelijk geïmplementeerd wordt? Hoe voer je de regie behorend bij jouw rol en positie in de organisatie? Je werkt aan een reële praktijkopdracht en ontwikkelt je eigen profiel als adviseur / verandermanager.

Alles over toelating en aanmelden

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot een module van de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement moet je een hbo werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar werkervaring hebben. In uitzonderlijke gevallen wordt hiervan afgeweken. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Aanmelden, hoe doe je dat?

Bekijk de inschrijfvoorwaarden of meld je direct aan: 

  1. Registreer je inschrijving in Osiris, ons inschrijfsysteem. 
  2. Upload digitale kopieën van jouw cv, relevante diploma’s en cijferlijsten.  Binnen een week hoor je of je aan de toelatingseisen voldoet. 
  3. Optioneel: intakegesprek. Heb je geen relevante vooropleiding maar wel hbo werk- en denkniveau? Tijdens een intakegesprek beoordeelt de programmanager of je voldoende gekwalificeerd bent voor de betreffende opleiding. 
  4. Bekostigt je werkgever de opleiding, dan vragen wij je om een ingevulde werkgeversverklaring. Je kunt deze pdf uitprinten en uploaden. Je ontvangt per e-mail een bevestiging dat je bent toegelaten tot de opleiding. Facturatie volgt na de start, maar de werkgeversverklaring moet wel binnen zijn voor de start van de opleiding. Je kunt een leeg vel uploaden, als het je niet lukt om de werkgeversverklaring direct ondertekend te krijgen. 

Wil je meer weten over hoe het aanmeldproces precies verloopt? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat?

Aanmelden, hoe doe je dat?

Uitspraken over je toelating

Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling CSI kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid of informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.

Inhoud van de module

Wat ga je doen? 

Module
Werkvormen

Blended Learning
Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal. 

Een oplossing op maat
Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze module is onderdeel van de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement.

Deze module is afkomstig uit de volledige post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement. Wil je na afloop verder studeren? Dan krijg je vrijstelling voor deze module en kun je de volledige opleiding afronden.

Kosten

Wat kost de module?

Kosten in één keer*€ 2.850
Kosten in termijnen**€ 3.000
Kosten studiemateriaal€ 75

* Over deze module hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze module integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

**Wanneer de module in één keer wordt betaald is dit voordeliger dan wanneer je ervoor kiest deze in termijnen te betalen. 

Bekijk de pagina over opleidingskosten en -financiering voor meer informatie over studiekosten en financieringsmogelijkheden.

Jouw tijdsinvestering

De lesdagen voor deze opleiding vinden plaats op vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur (20 sep, 4 okt, 18 okt, 1 nov en 15 nov)

20-9

startdatum module

2

maanden

5

lesdagen

7

uur zelfstudie per week

Praktische info

Wat moet je verder nog weten?

Certificaat

Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond krijg je een waardevol deelnamecertificaat van De Haagse Hogeschool.

Hulp bij studiekeuze

We helpen je graag de juiste keuze maken

Heb je nog vragen? Of wil je hulp bij je opleidingskeuze? Neem contact op met een opleidingsadviseur.

Hulp tijdens je studie

Je krijgt hulp bij het studeren. Studeren naast je werk is een behoorlijke opgave, daarom bieden we begeleiding aan. Een studiecoach coacht je tijdens studiegesprekken op school en op je werkplek. Je brengt samen je gewenste studieverloop in kaart in relatie tot je werkplek en stelt een persoonlijk plan op over hoe jij je studie en je persoonlijke ontwikkeling vorm wil geven. Naast deze studiecoach kun je terecht bij onze psycholoog, vertrouwenspersoon, decaan of in het loopbaancentrum voor alle andere vragen of hobbels waar je tegenaan loopt. Voor meer informatie over decanen/studentpsychologen, topsport, ondersteuning bij de Nederlandse taal of studeren met een functiebeperking kijk op onze pagina over ondersteuning tijdens je studie.

Toch op zoek naar een andere opleiding?

Misschien vind je deze opleidingen ook interessant!

Ga naar Advies & Verandermanagement Two females having a meeting in a small conference room

Advies & Verandermanagement

  • Post-hbo
  • deeltijd
  • 10 maanden
Word dé deskundige die processen leidt in een veranderende organisatie. Je voegt waarde toe met jouw advies en begeleiding.
Ga naar Organisatie Coaching A meeting between 4 people in a proffesional setting

Organisatie Coaching

  • Post-hbo
  • deeltijd
  • 1 jaar
Na deze deeltijdopleiding heb je een essentiële rol in elke organisatieontwikkeling. Ontdek meer over deze post-hbo.