Leren van elkaar. Dat is waar de Haagse Innovatie Parade VD voor staat. Een middag waarin het werkveld, studenten en docenten Voeding en Diëtetiek samenkomen om elkaar in te inspireren en informeren. Samen werken we naar een toekomst vol innovatie! Dit jaarlijks terugkomend event is gericht op de dietist, voedingskundige en al onze netwerkpartners. Meld je alvast aan via onderstaande button. 

Meld je aan

Programma 

  • 12.30 - 13.00 Inloop – Plein 
  • Inspiratie- & Connectiewand  
  • Schrijf jouw antwoord op een inspirerende vraag over voeding en innovatie en hang het op de wand. 
  • Match vraag & aanbod: Plaats je oproep voor een stage of netwerkcontact, of reageer op een ander bericht. 
  • 13.00 - 13.25 Opening met Patricia Bulsing – "De voedingswereld in transitie: waar liggen de uitdagingen en kansen om verandering te omarmen?" – Speaker’s Corner 
  • 13.30 - 14.15 Workshopronde 1 – "Innovatie in de Voeding & Dietetiek: Samenwerking voor de Toekomst" – Zie indeling workshopruimtes 
  • 14.15 - 15.00 Pauze en Innovation Market jaar 1 + Interactieve innovatiechallenge (bezoekers stemmen op de meest inspirerende of innovatieve presentatie), Cinema Experience, Netwerkhubs – Plein, West 75 en Speaker’s Corner 
  • 15.05 - 15.50 Workshopronde 2 – "Innovatie in de Voeding & Dietetiek: Samenwerking voor de Toekomst" – Zie indeling workshopruimtes 
  • 15.55 - 16.25 Innovation Market jaar 2 + Interactieve innovatiechallenge (bezoekers stemmen op de meest inspirerende of innovatieve presentatie) – Plein 
  • 16.30 - 16.50 Dynamische afsluiting: 
  • Food fight; Mythe of feit? 
  • Uitreiking publieksprijs voor de meest inspirerende studentpresentatie – Speaker’s Corner 
  • 16.50 - 17.30 Borrel – Plein 

Openingsspreker: Patricia Bulsing 

"De voedingswereld in transitie: waar liggen de uitdagingen en kansen om verandering te omarmen?" 

Tijdens de opening van de Haagse Innovatie Parade zal Patricia Bulsing, psycholoog en onderzoeker, ons meenemen in de psychologie achter de transitie in de voedingswereld. Ze onderzoekt waarom we vasthouden aan oude gewoonten, welke psychologische barrières er spelen bij veranderingen in eetgedrag, en hoe we de uitdagingen kunnen omarmen om daadwerkelijk positieve verandering te creëren. 

Met haar inzichten biedt Patricia waardevolle handvatten voor diëtisten, studenten en docenten voeding & diëtetiek om effectiever om te gaan met de veranderingen in de voedingswereld en daar als professionals een actieve rol in te spelen. 

Ben jij er bij

De Haagse Innovatie Parade VD