Kom op 13 maart naar De Haagse Hogeschool voor het KIVI Jaarcongres 2024 en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs 2024. Heb je een passie voor duurzaamheid, ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen, wil je je laten inspireren en/of gewoon een leuke, onderhoudende dag hebben? 
Meld je dan aan.

Keynotes en parallelsessies op technische vakgebied

Op het KIVI Jaarcongres 2024 richten wij de blik op de toekomst. Welke bijdragen gaan ingenieurs leveren aan de transities van morgen? Welke uitdagingen nemen die transities met zich mee? En welke antwoorden moeten ingenieurs hierop vinden? Diverse technische vakgebieden zullen in de keynotes en parallelsessies de revue passeren, maar we zullen ook buiten het bekende ingenieurswereldje kijken voor verfrissende en inspirerende bijdragen. 

Studenten: pak je rol als toekomstige ingenieur 

Tijdens de keynote "Engineering the Engineer" geeft leading lector van het Kenniscentrum Mission Zero dr.ir.ing Sander Mertens je inzicht in de rol van toekomstige ingenieursstudenten. Hierin legt hij uit waarom techniek als basis kan dienen voor het oplossen van de grote vraagstukken binnen de energietransitie en hoe studenten hieraan kunnen bijdragen. Welke vaardigheden heb je als student nodig om na je opleiding hiermee aan de slag te kunnen binnen de beroepspraktijk.

Programma en aanmelden

Bekijk hier het uitgebreide programma: KIVI jaarcongres 2024 - Programma | KIVI 
Het is mogelijk losse programmaonderdelen te volgen.

Wil je je aanmelden voor het KIVI-Jaarcongres en/of de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs? 

Aanmelden voor medewerkers en studenten De Haagse Hogeschool

Wij hopen je te zien op 13 maart.