We zijn trots om te kunnen melden dat Redouan el Khayari (docent Social Work aan De Haagse Hogeschool) is genomineerd voor de verkiezing van de Sociaal Werker van het Jaar 2022. Gedurende het Jaarcongres Sociaal Werk 2022 dat op 18 mei plaatsvindt, wordt bekendgemaakt wie de titel in de wacht zal slepen. Een uitgelezen mogelijkheid om sociaal werkers en de opleiding Social Work op de kaart te zetten. Redouan zal het komende jaar als ambassadeur van sociaal werk een prominente rol spelen. 

Redouan onderscheidt zich door zijn ambitie om kloven te overbruggen tussen verschillende leefwerelden. Hij motiveert jongeren en denkt in mogelijkheden. Hij is altijd positief over de kansen van anderen en laat zien dat het ‘onmogelijke’ mogelijk is. Door collega’s wordt hij dan ook beschreven als rolmodel. Hester Brauer (opleidingsmanager Social Work) noemt Redouan de ‘sociaal werker van de toekomst’. Hij is maatschappijkritisch en wil structuren veranderen. 

Laten we met z’n allen Redouan el Khayari steunen door onze stem uit te brengen! Met een druk op de knop kunnen we stemmen op Redouan via sociaalwerk-werkt.nl.