Dienst Onderwijs, Kennis & Communicatie

Deze dienst is met vijf clusters breed van opzet en heeft als doel om hogeschoolbrede strategische ontwikkelingen te initiëren, te stimuleren en tot ontwikkeling te brengen. Vervolgens om die zichtbaar te maken en om de uitvoering ervan te faciliteren bij de faculteiten en de andere diensten. De dienst ondersteunt de faculteiten bij de vervulling van hun kernopdracht rond onderwijs en onderzoeken ondersteunt het College van Bestuur in de ontwikkeling van een brede instellingsstrategie als kennisinstelling. Hij draagt bij aan een sterkere positionering van De Haagse en levert voor studenten velerlei ondersteunende diensten. De dienst wil hogeschoolbrede thema's als netwerkorganisatie en wereldburgerschap geïntegreerd uitwerken en verankeren in de lijn.

mevrouw drs. D.M. Mevissen (Deborah)

Units Dienst Onderwijs, Kennis & Communicatie

• Staf & Dienstbureau OK&C: Metten Knüppe