One Young World Londen 2019

Van woensdag 22 oktober tot en met zaterdag 25 oktober vindt de 10e editie van het jaarlijkse congres van One Young World (OYW) plaats in Londen.

Building a better world

Tijdens de OYW summit zoeken zo’n 1.500 talentvolle jongeren van 18 tot 30 jaar uit ruim 190 landen samen naar oplossingen voor prangende, wereldwijde problemen. ‘Building a better world’ is dan ook de slogan van deze mondiale topconferentie. De internationale delegaties van wellicht toekomstige wereldleiders en wereldverbeteraars laten zich bijstaan en inspireren door een line-up van OYW Counselors: de toonaangevende wereldleiders en wereldverbeteraars van nu. Dit jaar zijn dat onder andere...

De summit is dé plek waar talentvolle jongeren die de wereld willen veranderen elkaar inspireren, versterken, ontmoeten en verbinden. Gedelegeerden nemen deel aan vier transformatieve dagen van toespraken, panels, netwerken en workshops. Alle afgevaardigden hebben de mogelijkheid om keynote toespraken te geven en een platform te delen met wereldleiders met de aanwezigheid van de media in de wereld.

Naast het luisteren naar keynote-sprekers hebben gedelegeerden de mogelijkheid om wereldleiders uit te dagen, te communiceren en te begeleiden door influencers. Gedelegeerden maken blijvende connecties tijdens de top en vieren hun deelname aan sociale evenementen en de onvergetelijke openings-en sluitings ceremonies. Na afloop van het congres gaan zij terug naar hun thuisfront als OYW Ambassador en helpen eigen of bestaande initiatieven verder, gestrekt door het netwerk van OYW.

Delegates HHs

Dit jaar zal De Haagse Hogeschool met 8 zittende studenten en 3 returning ambassadors vertegenwoordigd zijn op One Young World in Londen. Onze delegates zijn dit jaar Akash Aartsen (HBO-ICT), Simge Bagci (Studie: Huidtherapie), Hadiatou Barry (Studie: European Studies), Alizee Bollen (Studie: Industrial Design Engineering), Kätie Fallaux (Studie: Huidtherapie), Angelie Gopal (Studie: International Business), Yasmien Muradin (Studie: Communicatie) en Philippa Purrio (Studie: Safety and Security Management Studies).

Als returning ambassadors vaardigen we Edwin de Wit, Ajatshatru Bhattacharya en Vincent Rump af. 

Contact

One Young World @ De Haagse Hogeschool

oneyoungworld@hhs.nl

De One Young World 2018 Summit

Summit in The Hague, The Netherlands, in October 2018.