One Young World Londen 2019

Van woensdag 22 oktober tot en met zaterdag 25 oktober vindt de 10e editie van het jaarlijkse congres van One Young World (OYW) plaats in Londen.

Building a better world

Tijdens de OYW summit zoeken zo’n 1.500 talentvolle jongeren van 18 tot 30 jaar uit ruim 190 landen samen naar oplossingen voor prangende, wereldwijde problemen. ‘Building a better world’ is dan ook de slogan van deze mondiale topconferentie. De internationale delegaties van wellicht toekomstige wereldleiders en wereldverbeteraars laten zich bijstaan en inspireren door een line-up van OYW Counselors: de toonaangevende wereldleiders en wereldverbeteraars van nu. Dit jaar zijn dat onder andere...

De summit is dé plek waar talentvolle jongeren die de wereld willen veranderen elkaar inspireren, versterken, ontmoeten en verbinden. Gedelegeerden nemen deel aan vier transformatieve dagen van toespraken, panels, netwerken en workshops. Alle afgevaardigden hebben de mogelijkheid om keynote toespraken te geven en een platform te delen met wereldleiders met de aanwezigheid van de media in de wereld. Naast het luisteren naar keynote-sprekers hebben gedelegeerden de mogelijkheid om wereldleiders uit te dagen, te communiceren en te begeleiden door influencers. Gedelegeerden maken blijvende connecties tijdens de top en vieren hun deelname aan sociale evenementen en de onvergetelijke openings-en sluitings ceremonies.Na afloop van het congres gaan zij terug naar hun thuisfront als OYW Ambassador en helpen eigen of bestaande initiatieven verder, gestrekt door het netwerk van OYW.

Lets change. You. Us. The world.

De One Young World 2018 Summit

Summit in The Hague, The Netherlands, in October 2018.

One Young World op De Haagse

De deelnemers aan de OYW summit willen de wereld positief veranderen. En dat willen wij bij De Haagse ook. We laten zo’n event in onze ‘achtertuin’ dan ook niet stilletjes aan ons voorbij gaan. In samenwerking met de gemeente Den Haag, die optreedt als host voor de internationale delegaties, is op dit moment een side-programma in de maak waarmee we binnen De Haagse verbinding leggen met de thema’s die op de summit centraal staan (education, health, environment, human rights en poverty alleviation). Denk aan live streams van plenaire sessies en activiteiten in The Lighthouse. Ook organiseren we een community diner voor 100 deelnemers van de OYW summit én 100 Haagse Hogeschool studenten. Meer informatie over dit programma en het community diner.

Meer informatie

Meer informatie over OYW vind je op de website van OYW. Op deze website vind je ook de social media accounts van OYW. De gemeente Den Haag stuurt ook een aantal jongeren naar de summit. Dit zijn onder andere OYW Ambassadors en studenten van De HHs. Hun ervaringen lees je hier.

One Young World @ De Haagse Hogeschool

oneyoungworld@hhs.nl

Facebook One Young World Volg ons!