Open Dag

Zaterdag 1 februari 2020 van 10.00 - 14.00 uur

Aanmelden voor de eerstvolgende Open Dag is mogelijk vanaf december 2019

De Open Dag van De Haagse Hogeschool bezoeken. Dat kan, drie keer per jaar. Je mag ons dan al je vragen stellen. Bijvoorbeeld over studeren, over het hbo of over onze opleidingen. Dat lukt het best als je je voorbereidt. Praat bijvoorbeeld vooraf met vrienden, ouders of docenten over je studiekeuze. Doe een studiekeuzetest. En bedenk wat je tijdens de Open Dag bij ons wilt doen. Een presentatie bezoeken, praktijklokalen bekijken, keuzeadvies krijgen, met studenten en docenten praten. Het kan allemaal. Zo maak je jouw Open Dag-bezoek succesvol. Bekijk ook onderstaande video om het meeste uit jouw Open Dag bezoek te halen.

Vijf tips om het meeste uit je Open Dag te halen

Data Open Dagen

Bezoek onze open dagen op:

• Zaterdag 1 februari 2020 van 10.00 - 14.00 uur
  • Vrijdag 3 april 2020 van 16.00 - 20.00 uur

Locaties Den Haag, Delft, Zoetermeer en Sportcampus Zuiderpark

Al onze locaties zijn geopend. Bekijk voor iedere locatie het adres en de routebeschrijving.

Opleidingen

Bekijk hieronder de opleidingen per locatie.

Dit kan je verwachten op onze Open Dag

Nog geen idee wat je wilt? Loop eens door het Inspiratiepad!

Nog geen idee wat je wilt? Kom dan naar ons Inspiratiepad om ideeën op te doen. Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om een goede studiekeuze te maken. In ons Inspiratiepad doorloop je op een creatieve maniereen aantal studiekeuzestappen. Dit kan de basis vormen voor jouw studiekeuze. De studiekeuzeadviseurs van De Haagse zijn er om met je mee te denken. Zij zijn op de Open Dag aanwezig om je vragen te beantwoorden en tips en advies te geven. Je vindt het Inspiratiepad in de Innovation Playground op de hoofdlocatie. Ook kan je daar in gesprek gaan met studenten van De Haagse Hogeschool. Zij kunnen je alles vertellen over hun opleiding en hun ervaring met het kiezen van een studie.

Inspiratiepad

Laat je rondleiden door onze studenten

De Haagse Hogeschool is een wereld op zich. Want studeren is natuurlijk meer dan met je neus in de boeken zitten! Dus laat je rondleiden langs de leukste en interessantste plekjes in het gebouw – kun je alvast een beetje wegwijs worden. Binnen een half uur weet jij wat De Haagse Hogeschool allemaal te bieden heeft. Je kunt je tijdens de Open Dag voor een rondleiding aanmelden.

Volg een presentatie over studeren aan De Haagse Hogeschool

Wil je weten hoe het is om te studeren op De Haagse Hogeschool? Onze student ambassadors kunnen je daar alles over vertellen. Tijdens de presentatie vertellen zij hoe zij hun studiekeuze hebben gemaakt, maar ook wat het inhoudt in om te studeren aan het hbo. Hoe ziet een rooster eruit? Wat zijn de grootste verschillen tussen studeren op het voortgezet onderwijs of mbo en het hbo? Waar liepen zij tegen aan? Ze leggen het allemaal aan je uit. Deze presentatie wordt gehouden in de Speakers' Corner op de hoofdlocatie.

Open Dag ook voor ouders

Ook aan de ouders is gedacht tijdens de Open Dag. In de Innovation Playground op de hoofdlocatie is een speciaal deel voor ouders ingericht. Een hbo-opleiding kiezen is niet niks, waar kiest jouw kind eigenlijk voor? We snappen dat je veel vragen hebt. Kom ze aan ons stellen tijdens de open dag. Wil je vooraf alvast wat meer informatie? Kijk dan op onze pagina voor ouders

Geïnteresseerd in een deeltijd opleiding, master of post-hbo-opleiding?

Ook dan ben je van harte welkom tijdens de open dag! Naast de (voltijd) bacheloropleidingen biedt De Haagse Hogeschool ook deeltijd opleidingen en Masters en Professional Courses (post-hbo-opleidingen) aan. Er is een breed aanbod aan opleidingen voor professionals op het gebied van bijv. bedrijfskunde & management, financiën & risicomanagement, HRM en coaching. Bekijk hier het volledige aanbod deeltijd opleidingen, master- en post-hbo-opleidingen.

Een beetje uitvogelen wat je wil met je leven - kan jij ook

Een andere manier om bij de studie uit te komen die het beste bij je past, is om te zoeken vanuit je interesses. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Met de verhalen van onze (oud-)studenten willen we laten zien wat voor moois er kan gebeuren wanneer je doet wat je leuk vindt. Wie weet zit er een voorbeeld tussen waarvan je denkt “Dat wil ik ook!” Onderaan elk verhaal vind je een verwijzing naar de studies die bij het voorbeeld passen. Check de verhalen op www.hhs.nl/kanjijook