Proefstuderen bij Human Resource Management

Welkom!

Welkom op de proefstudeerpagina van de opleiding Human Resource Management. Hier vind je de informatie die je nodig hebt om jouw proefstudeerdag tot een succes te maken. Lees het programma alvast goed door en bereid je voor op de colleges die je te wachten staan. Zo kom je weer een stap verder bij het maken van een goede studiekeuze.

Waar en wanneer?

• Wat: Proefstuderen
  • Waar: Hoofdlocatie De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 lokaal Strip 1.12
  • Wanneer: Vrijdag 17 december 2021 van 10.00 tot 12.30 uur
  • Contactpersoon: Samantha de Graaff
  • Lunch: verzorgd door De Haagse Hogeschool
  • Meenemen: pen en papier, bereid je voor door in ieder geval de vragen die je hebt over de opleiding op te schrijven

Hieronder vind je het programma van de proefstudeerdag:

TijdActiviteit
10.00 uurInloop: welkom door docenten en studenten van de opleiding.
10.15 uurWat is HRM? Hoe zit de opleiding in elkaar.
10.30 uurJouw verwachting over de opleiding? Vragen beantwoorden door studenten en docenten.
11.00 uurPauze
11.15 uurCollege Organisatie Ontwikkeling: bedrijfscultuur
11.45 uurPas jij bij de cultuur van de opleiding HRM?
Tot 12.30 uurAfsluiting en lunch

Tot ziens op 17 december 2021!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet deelnemen aan het proefstuderen, mail dan naar Samantha de Graaf S.I.deGraaffGuilloud@hhs.nl