Schakel hulp in van een studiekeuzeadviseur

De studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool staan voor je klaar om je te helpen bij je studiekeuze. Zowel online, per telefoon of live op De Haagse Hogeschool.

Wat bieden wij?

• Je bent welkom om je studiekeuzevraag te stellen per WhatsApp. Iedere dinsdag en donderdag is het mogelijk om jouw studiekeuzevraag naar ons te appen. Een studiekeuzeadviseur is er om jou te helpen. App jouw vraag naar 06 - 86 82 51 20.
  • Of mail je vraag naar studycareer@hhs.nl.
  • Wil je direct aan de slag in een online of telefonisch studiekeuzegesprek? Vul dan dit formulier in. Een studiekeuzeadviseur neemt contact met je op voor het plannen van een afspraak.
  • Of ga direct aan de slag met onze online studiekeuzetest.
  • Meld je aan voor onze studiekeuzeworkshop en professionele interessetest. Heb je nog geen idee hebt wat je wilt gaan studeren of twijfel je nog tussen twee of meerdere opleidingen? De studiekeuzeadviseurs bieden een studiekeuzeworkshop aan om je te helpen bij het kiezen van een passende opleiding.

Online studiekeuzeworkshop 'Aan de slag met je testuitslag'

Ken je jezelf al enigszins, maar kun je daar nog geen concrete opleidingen aan verbinden? Of heb je al een idee voor mogelijke opleidingen, maar heb je bevestiging nodig? Ga dan in deze online workshop aan de slag met een professionele interessetest! Je maakt je eigen test en gaat daarna zelf stapsgewijs aan de slag met je uitslag. De studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool zijn er om jou te begeleiden tijdens de workshop. Na de workshop heb je de mogelijkheid om een telefonisch studiekeuzegesprek in te plannen.

Wat kan het je opleveren?

• Aandacht voor jezelf en je studiekeuzevragen
  • Concrete opleidingsideeën
  • Bevestiging
  • Een eventueel alternatief plan
  • Actieplan voor na de workshop

Wil je de studiekeuzeworkshop volgen?

Wie kan er deelnemen?: eindexamenkandidaten mbo, havo, vwo of (ex)-hbo studenten
Waar vindt de workshop plaats: de test doe je vanuit huis. Je ontvangt vooraf een link naar de online workshopomgeving.
Alle workshops zijn gratis en onafhankelijk.
Data en aanmelden: in het nieuwe studiejaar worden de data bekend gemaakt voor deze studiekeuzeworkshop.

Studeer je al aan De Haagse Hogeschool, maar heb je toch vragen of twijfels over jouw studiekeuze? Bekijk ons aanbod studiekeuzeworkshops op het studentennet. Je kunt je daar ook direct aanmelden voor een studiekeuzeworkshop.

Contact en vragen over studiekeuze

• Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via:

Student Services
Ovaal 1.02 – (boven de hoofdingang)
Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag
Telefoon: 070 - 445 85 95
E-mail:  studycareer@hhs.nl.

Onze studiekeuzeadviseurs Sandra Fekkes, Francis Klaassen en Hanneke van Riet.

Studiekeuzeadviseurs Haagse Hogeschool

• Heb je een vraag over aanmelden en inschrijven? Neem contact op met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl.
  • Wil je advies over jouw persoonlijke omstandigheden, informatie over studiefinanciering of studeren met een functiebeperking? Bekijk dan de pagina van onze studentendecanen.