Inloopspreekuur

Studiekeuzegesprek

Let op! In verband met de maatregelen tegen het coronavirus kun je niet langskomen voor het Inloopspreekuur. Heb je vragen over studiekeuze? Neem dan contact op met onze studiekeuzeadviseurs via studycareer@hhs.nl

Of stel je vragen tijdens het Inloopspreekuur via WhatsApp.
Iedere dinsdag en donderdag tussen 14.00 en 15.00 uur is het mogelijk om jouw vraag naar ons te appen. Een studiekeuzeadviseur is er om jou te helpen met jouw vragen over studiekeuze. App jouw vraag naar 06-86825120. Tijdens de zomervakantie van 20 juli t/m 20 augustus is het niet mogelijk om jouw vragen te stellen via WhatsApp.

Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool is dé plek om aan te kloppen met al je vragen over je studiekeuze. De medewerkers helpen je graag verder op weg.

Inloopspreekuur

Heb je vragen over jouw studiekeuze? Iedere dinsdag en donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kun je jouw vragen stellen tijdens ons inloopspreekuur bij de Student Services in Ovaal 1.02 (hoofdlocatie, boven de entree).

Voor studenten die niet in staan zijn om naar Den Haag te komen (bv door stage in het buitenland, mail ons voor andere contactmogelijkheden, bijv. een persoonlijk telefoongesprek: studycareer@hhs.nl

Ben je al student aan De Haagse Hogeschool? Bekijk meer mogelijkheden op het studentennet.

Study & Career Centre
Ovaal 1.02 – (boven de hoofdingang)
Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag
Telefoon: 070 - 445 8595