Realiseer groei- en ontwikkelkansen met een van onze Pro-opleidingen op het gebied van business en management. Na succesvolle afronding van een van deze opleidingen heb je je zaken goed voor elkaar als (online) marketeer, manager, ondernemer of e-commercespecialist. Je bouwt methodisch aan oplossingen van praktijkvraagstukken. Zo draag je direct en professioneel bij aan de verdere groei en ontwikkeling van je producten, diensten en organisatie. 

Ontdek hier alles over onze Pro-opleidingen op het gebied van business en management. 

Leren op school én op je werk 

Volg je een duale of deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Een duale opleiding volg je als je weinig tot geen werkervaring hebt. Je gebruikt je werkplek om te leren en te groeien naast de projecten die je op school uitvoert. Je komt 2 dagen per week naar school voor onderwijs en begeleiding. Bij de deeltijdopleiding volg je de opleiding naast je baan. Je volgt 1 dag per week colleges op school. Deze variant is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt.

Ondernemerschap & Retail Management

Bekijk hieronder wat in jouw situatie de beste opleiding is

Je kunt opleidingen aan De Haagse Hogeschool volgen als Associate degree (Ad), bachelor, post-hbo, master of als losse module. Lees hieronder wat het verschil is tussen deze onderwijsvormen en wat in jouw situatie de beste opleiding is.

Associate degree

Bachelor

Master

Mastermodule

Post-hbo

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals

Student op skates