Word de expert in een snelgroeiend vakgebied met een van onze Pro-opleidingen op het terrein van data, ICT en security. Na succesvolle afronding van een van deze opleidingen heb je alle kennis en competenties in huis die als professional van je worden gevraagd. Je haalt waardevolle inzichten uit data, ontwikkelt innovatieve IT-oplossingen en beschermt organisaties tegen cyberbedreigingen. Na een Pro-opleiding op het gebied van data, ICT en security kun je nieuwe uitdagingen aangaan en professioneel meegroeien in deze steeds veranderende beroepswereld.  

Ontdek hier alles over onze Pro-opleidingen op het gebied van data, ICT en security.  

Ondernemerschap & Retail Management

Leren op school én op je werk 

Volg je een deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Bij een deeltijdopleiding volg je de opleiding naast je baan. Je volgt 1 dag per week colleges op school. Deze variant is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt. 

Bekijk hieronder wat in jouw situatie de beste opleiding is

Je kunt opleidingen aan De Haagse Hogeschool volgen als bachelor, post-hbo of master. Lees hieronder wat het verschil is tussen deze onderwijsvormen en wat in jouw situatie de beste opleiding is. 

Bachelor

Master

Mastermodule

Post-hbo

Student op skates

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals