Bevorder het welzijn van anderen met een van onze Pro-opleidingen op het gebied van gezondheid en sport. Na het volgen van een van deze opleidingen heb je de kennis om mensen professioneel te ondersteunen en adviseren op het gebied van verpleegkundige zorg, voeding en huidverzorging. Heb je een Pro-opleiding op dit terrein succesvol afgerond, dan maak je als professional impact in een maatschappelijke ontwikkeling naar steeds gezonder leven.    

Ontdek hier alles over onze Pro-opleidingen op het gebied van gezondheid en sport.  

Leren op school én op je werk 

Volg je een deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Bij een deeltijdopleiding volg je de opleiding naast je baan. Je volgt 1 dag per week colleges op school. Een deeltijdopleiding is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt.

Ondernemerschap & Retail Management

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals

Student op skates