Integrale Veiligheidskunde deeltijd – de inhoud van de opleiding 

Wil je een expert worden in het aanpakken van veiligheidsuitdagingen zoals criminaliteit en risicobeheersing, terwijl je je carrière voortzet? De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) bij De Haagse Hogeschool biedt deze unieke mogelijkheid. Deze opleiding is ideaal voor werkende professionals die hun kennis op het gebied van veiligheid willen vergroten. Je volgt lessen op maandagmiddag en -avond, perfect te combineren met een fulltimebaan. 

Ontdek de opleiding Integrale Veiligheidskunde deeltijd.  

Wat leer je bij Integrale Veiligheidskunde deeltijd? 

In de deeltijdopleiding IVK doe je uitgebreide kennis op over veiligheidsmanagement, risicoanalyse en crisisbeheersing. Je leert hoe je effectief samenwerkt om veiligheidsproblemen aan te pakken. Hoe je beleid ontwikkelt en implementeert. De focus ligt op het toepassen van je leerstof in je huidige werkomgeving. Daardoor is de opleiding Integrale Veiligheidskunde deeltijd direct relevant voor je professionele ontwikkeling. 

Wat maakt de opleiding Integrale Veiligheidskunde deeltijd uniek? 

De opleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) deeltijd is ideaal voor professionals die hun carrière willen verdiepen, zonder dat zij daarvoor hun baan moeten opzeggen. Deze combinatie van werken en leren maakt de opleiding uniek. De praktische aanpak is gericht op de huidige uitdagingen in het veiligheidsdomein. Op deze manier ontwikkel je vaardigheden die je direct kunt toepassen. Ervaren professionals en experts uit het veld verzorgen de lessen. Dat zorgt voor een rijke leerervaring. 

Wat kun je worden met Integrale Veiligheidskunde deeltijd? 

Met een diploma van de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde ben je uitstekend voorbereid op diverse functies binnen het veiligheidsdomein. Denk aan rollen als veiligheidsadviseur, beleidsmedewerker veiligheid, crisismanager of coördinator bedrijfsveiligheid. De opleiding biedt ook uitstekende netwerkmogelijkheden. Die versterken je carrièrekansen buiten je eigen bedrijf. 

Benieuwd waar je na een studie IVK deeltijd kan werken? Lees het in dit artikel

Meer weten? 

Heb je vragen over de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK)? Of wil je advies over je studiekeuze? Neem contact met ons op voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij je aanmelding of inschrijving.