Bedrijfskunde - Voltijd

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
  • Officiële opleidingsnaam: Bedrijfskunde
  • Naam internationaal: Business Administration
  • Opleidingscode (Isat): 34035
  • Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam op het moment van afstuderen zal op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Je vragen over toegangseisen, instromen en studeren bij Bedrijfskunde mail je via f.m.depoorter@hhs.nl naar Frank de Poorter. Hij is studieadviseur. Je kunt hem ook bellen op 070 - 445 7977. Ook voor vragen over de inhoud van de studie kan je bij hem terecht. Je kunt de opleiding ook op Facebook liken en volgen.

Contact met een student

Studiekosten

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren komen in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.