Industrial Design Engineering - Engels - Voltijd

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):

Officiële opleidingsnaam: Industrieel Product Ontwerpen
Opleidingsnaam internationaal: Industrial Design Engineering
Opleidingscode (Isat): 34389
Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Heb je vragen over de opleiding? Neem contact op met Suzanne Hallenga via s.c.hallenga@hhs.nl. Voor vragen over toelatingseisen en inschrijven stuur je een e-mail naar csi@hhs.nl.

Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes en praat mee!

Studiekosten

Collegegeld en andere kosten

Voordat je mag worden (her)ingeschreven, moet je eerst het collegegeld betalen. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren kunnen in aanmerking komen voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO. Ben je een internationale student? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over financiële ondersteuning.