Social Work - Deeltijd

Als social worker ben je bezig met het veranderen van gedrag en sociale context. Je werkt bijvoorbeeld in een buurthuis als jongerenwerker, wordt schuldhulpverlener of gaat aan de slag als educatief medewerker in een theater. De banen zijn divers, maar elke social worker zet zich in voor een gelijkwaardige samenleving. Een samenleving waar iedereen op een gelijkwaardige manier aan kan deelnemen.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Sociaal Werker
Medewerker sociaal wijkteam
Ambulant begeleider
Cultureel- en maatschappelijk dienstverlener
GGZ-agoog
Jeugdzorg werker
Persoonlijk begeleider/ondersteuner
Gezinsbegeleider
Casemanager
Sociaal ondernemer

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Heb je je bachelordiploma op zak en wil je verder studeren? Dat kan. Je kunt een hbo-master volgen aan The Hague Graduate School of een andere hogeschool. Denk aan Bedrijfsmaatschappelijk werk, Coaching: individuele en teamcoaching of Creatieve therapie. Of je gaat naar een universiteit en volgt opleidingen als Culturele antropologie, Psychologie, Sociologie of Criminologie. Ook mogelijk zijn Kunst- en cultuurwetenschappen, Pedagogiek, Bestuurskunde en Recht. Zo kun je nog veel kanten op.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je over de juiste papieren, de relevantie van je werkplekof werkervaring om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief! 

Geïnteresseerd in
Social Work - Deeltijd?