Iets voor jou?
Innovatie kan worden gedefinieerd als het creëren van nieuwe waarde. In die zin verschilt innovatie van het creëren van ideeën of het uitvinden van een nieuwe methode of technologie.
Het benutten van nieuwe ideeën of een uitvinding valt in de categorie innovatie, waardoor het per definitie een bedrijfsactiviteit is. Zowel bestaande bedrijven als startups moeten innoveren om relevant te blijven in de huidige veranderlijke, onzekere, complexe en onduidelijke omgeving. De aard van het businessmodel en de omgeving waarin dit is ingebed bepalen het type innovatie dat vereist is. In deze module krijg je de kans om niet alleen aan je eigen idee te werken, maar ook een uitdaging op het gebied van innovatie aan te pakken in de organisatie waar je werkt. Het algemene doel is om je in staat te stellen de toolkit voor bedrijfsinnovatie toe te passen om de wendbaarheid en veerkracht van elke organisatie te vergroten en deze zo toekomstbestendig te maken
Alles over toelating en aanmelden
Toelatingseisen
Om deze module uit de Master of Business Administration te volgen is een bachelordiploma nodig. Plus minimaal 2 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist.
Aanmelden, hoe doe je dat?
Bekijk de inschrijfvoorwaarden of meld je direct aan:
- Registreer je inschrijving in Osiris, ons inschrijfsysteem.
- Upload digitale kopieën van jouw cv, relevante diploma’s en cijferlijsten. Binnen een week hoor je of je aan de toelatingseisen voldoet.
- Optioneel: intakegesprek. Heb je geen relevante vooropleiding maar wel hbo werk- en denkniveau? Tijdens een intakegesprek beoordeelt de programmanager of je voldoende gekwalificeerd bent voor de betreffende opleiding.
- Bekostigt je werkgever de opleiding, dan vragen wij je om een ingevulde werkgeversverklaring. Je kunt deze pdf uitprinten en uploaden. Je ontvangt per e-mail een bevestiging dat je bent toegelaten tot de opleiding. Facturatie volgt na de start, maar de werkgeversverklaring moet wel binnen zijn voor de start van de opleiding. Je kunt een leeg vel uploaden, als het je niet lukt om de werkgeversverklaring direct ondertekend te krijgen.
Uitspraken over je toelating
Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling CSI kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid of informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.
Kosten en startdata
Wat kost de module?
Startdatum | 18 november 2024 |
Kosten* | € 2.490 |
*Over deze module hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze module integraal als zakelijke onkosten opvoeren.
Bekijk de pagina over opleidingskosten en -financiering voor meer informatie over studiekosten en financieringsmogelijkheden.
Inhoud van de module
Wat ga je doen?
Werkvormen
Blended learning
Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.
Een oplossing op maat
Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Jouw tijdsinvestering
Praktische info
Certificaat
Bedrijfsinnovatie is een kort programma dat op masterniveau wordt onderwezen en deel uitmaakt van de Master of Business Administration (MBA). Na de laatste sessie lever je een opdracht in. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft je vrijstelling van deze mastermodule als je kiest voor de opleiding Master of Business Administration. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Bij inschrijving voor het volledige masterprogramma ontvang je een korting van € 2000 per masterclasscertificaat
Hulp bij studiekeuze
We helpen je graag de juiste keuze maken
Heb je nog vragen? Of wil je hulp bij je opleidingskeuze? Neem contact op met een opleidingsadviseur.
Hulp tijdens je studie
Je krijgt hulp bij het studeren. Studeren naast je werk is een behoorlijke opgave, daarom bieden we begeleiding aan. Een studiecoach coacht je tijdens studiegesprekken op school en op je werkplek. Je brengt samen je gewenste studieverloop in kaart in relatie tot je werkplek en stelt een persoonlijk plan op over hoe jij je studie en je persoonlijke ontwikkeling vorm wil geven. Naast deze studiecoach kun je terecht bij onze psycholoog, vertrouwenspersoon, decaan of in het loopbaancentrum voor alle andere vragen of hobbels waar je tegenaan loopt. Voor meer informatie over decanen/studentpsychologen, topsport, ondersteuning bij de Nederlandse taal of studeren met een functiebeperking kijk op onze pagina over ondersteuning tijdens je studie.
Toch op zoek naar een andere opleiding?
Misschien vind je deze opleidingen ook interessant!