Vragen?

Introductie

De post-hbo-opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro staan heel dicht bij de praktijk. Zo ook Bedrijfskunde & Management.

Je krijgt kennis aangereikt van docenten die direct uit het werkveld komen. Je bent een ervaren, ondernemende professional met wellicht de ambitie om een professionele ondernemer te worden. Je wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde & management. Je hebt een passie voor je vak en bent voortdurend op zoek naar manieren om het bedrijf en de medewerkers beter te laten functioneren. Je wilt het beste uit jezelf, je team en het bedrijf halen. Daarbij kan jouw vakinhoudelijke achtergrond variëren. In principe is leiderschap en ondernemendheid voor deze opleiding belangrijker dan een eerdere studiekeuze. Herken je jezelf? Meld je dan aan voor deze studie.

Toelatingscriteria

Om de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde & Management te mogen volgen, moet je minimaal hbo-werk- en -denkniveau hebben en 3 jaar werkervaring. Daarnaast krijg je een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere jouw motivatie en startkwalificaties getoetst.

Meer informatie of direct aanmelden?

Waarom deze opleiding?

• Je versterkt je persoonlijk leiderschap.
  • Je bent erg gemotiveerd om verder te groeien als professional.
  • Je vindt de praktijk net zo belangrijk als de theorie.
  • In slechts 1 jaar leer je heel veel over bedrijfskunde & management.

Je weet hoe mooi het is om vanuit persoonlijk leiderschap anderen te inspireren in beweging te komen. Je zoekt naar manieren om je medewerkers te laten groeien, waardoor zij nog beter gaan functioneren en het bedrijf nog mooiere resultaten laat zien. Dat is de passie achter bedrijfskunde & management. In de praktische opleiding Bedrijfskunde & Management kijk je systematisch en vanuit verschillende disciplines naar de organisatie. Je werkt aan structurele oplossingen van problemen. Je motiveert de medewerkers, kijkt kritisch naar jezelf en je eigen handelen. Met deze opleiding wil je het beste uit jezelf, je team en het bedrijf halen. Een prachtige opleiding voor leidinggevenden én stafleden.

Jouw investering

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 15 maart 2023
Duur 12 maanden
Lessen Iedere week 3 uur op woensdagavond
Tijdsinvestering Circa 13 uur per week (10 uur zelfstudie)
Kosten in één keer € 7.499
Kosten in termijnen € 7.749
Boekengeld € 400
Meer over de kosten

De kosten voor deze post-hbo-opleiding bedragen € 7.499 bij betaling in 1 keer en € 7.749 bij betaling in termijnen. Reken er verder op, dat je € 400 kwijt bent aan boeken. Over deze opleiding hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze opleiding integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

In de Post-hbo Bedrijfskunde & Management komen de volgende onderwerpen aan bod:

Werkvormen

Blended learning

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.

Een oplossing op maat

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het resultaat

Wanneer je de post-hbo opleiding succesvol hebt afgerond:

• heb je een beter inzicht in jezelf en in anderen;
  • ben je in staat je persoonlijke ontwikkeling door zelfsturing verder vorm te geven;
  • kun je je persoonlijke leiderschapsstijl optimaal inzetten;
  • weet je problemen vanuit verschillende perspectieven te bezien en op te lossen;
  • kun je veranderprocessen vormgeven;
  • weet je voldoende over marketing en de financiële aspecten om een goede gesprekspartner te zijn;
  • krijg je een waardevol post-hbo-diploma van De Haagse Hogeschool.