Vragen?

Neem contact op

Introductie

De post-hbo-opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro staan heel dicht bij de praktijk. Zo ook de opleiding Bedrijfskunde & Management. 

Je bent een professional die zich verder wilt ontwikkelen. Misschien wel richting een nieuwe rol als teamleider, manager, directeur of ondernemer. Je hebt een passie voor je vak en bent voortdurend op zoek naar manieren om het bedrijf en de medewerkers beter te laten functioneren. Je wilt het beste uit jezelf, het team en het bedrijf halen. Daar kan vakinhoudelijke achtergrond op het gebied van bedrijfskunde & management jou bij helpen. Je krijgt kennis aangereikt van docenten die direct uit het werkveld komen. Een ondernemende houding is voor deze opleiding belangrijker dan een eerdere studiekeuze. Herken je jezelf? Meld je dan aan voor deze studie.

Toelatingseisen

Toelatingscriteria

Om de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde & Management te kunnen volgen, moet je minimaal hbo-werk- en -denkniveau hebben en 3 jaar werkervaring. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Meer informatie of direct aanmelden?

Waarom deze opleiding?

  • je zoekt naar verbreding.
  • je wil graag nog beter snappen hoe een bedrijf werkt.
  • je wil graag nog beter snappen hoe een bedrijf werkt.

De opleiding Bedrijfskunde & Management biedt je inzicht in hoe verschillende vakgebieden met elkaar samenwerken in een bedrijf. Hoe het bedrijfskundige kader werkt, en wat jouw rol hierin kan zijn. Tijdens deze opleiding zullen professionals uit de praktijk jouw inzicht geven in hun vakgebied en maken van jou een waardevolle gesprekspartner. We behandelen verschillende vakgebieden als financieel management, de lean methodiek, marketing, personeelsmanagement en sustainable ondernemen.

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 13 september 2023
Duur 12 maanden
Lessen Elke week op woensdagavond van 18.30 uur - 21.30 uur
Tijdsinvestering Circa 13 uur per week (10 uur zelfstudie)
Kosten in één keer € 7.499
Kosten in termijnen € 7.749
Boekengeld € 400

* Over deze opleiding hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze opleiding integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

In de Post-hbo Bedrijfskunde & Management komen de volgende onderwerpen aan bod:
Organisatie en leervormen
Werkvormen

Blended learning
Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal. 

Een oplossing op maat
Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het resultaat

Wanneer je de post-hbo opleiding succesvol hebt afgerond:

  • heb je een beter inzicht in jezelf en in anderen;
  • ben je in staat je persoonlijke ontwikkeling door zelfsturing verder vorm te geven;
  • kun je je persoonlijke leiderschapsstijl optimaal inzetten;
  • weet je problemen vanuit verschillende perspectieven te bezien en op te lossen;
  • kun je veranderprocessen vormgeven;
  • weet je voldoende over marketing en de financiële aspecten om een goede gesprekspartner te zijn;
  • krijg je een waardevol post-hbo-diploma van De Haagse Hogeschool.