Krijg beweging in mensen, organisaties en processen met een van onze Pro-opleidingen op het gebied van organisatie, advies en ontwikkeling. Eenmaal afgestudeerd, breng je bedrijven en instellingen naar een hoger level, adviseer je directies en leid je veranderprocessen. Na succesvolle afronding van een Pro-opleiding op het terrein van organisatie, advies en ontwikkeling heb je de kennis om professioneel effectieve en innovatieve oplossingen te implementeren.  

Ontdek hier alles over onze Pro-opleidingen op het gebied van organisatie, advies en ontwikkeling.  

Leren op school én op je werk 

Volg je een duale of deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Een duale opleiding volg je als je weinig tot geen werkervaring hebt. Je gebruikt je werkplek om te leren en te groeien naast de projecten die je op school uitvoert. Je komt 2 dagen per week naar school voor onderwijs en begeleiding. Bij de deeltijdopleiding volg je de opleiding naast je baan. Je volgt 1 dag per week colleges op school. Deze variant is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt. 

Ondernemerschap & Retail Management

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals

Student op skates