Online profileren met LinkedIn (Engelstalig)

Donderdag 5 maart 2019 (19.00 – 22.00 uur)

Beschrijving

Bij het vinden van een baan is aanwezigheid op LinkedIn bijna onontbeerlijk. Om zelf vacatures te vinden, maar zeker ook om jezelf als deskundige te profileren en door werkgevers gevonden te worden.

Wanneer is deze training iets voor jou? Je weet dat LinkedIn het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland is, maar hebt eigenlijk nooit de moeite genomen om je erin te verdiepen. Je profiel is niet optimaal gevuld en je weet eigenlijk niet zo goed hoe je meer uit LinkedIn kunt halen. Of misschien heb je nog helemaal geen profiel op LinkedIn?

Je bent niet de enige! Kom naar deze training LinkedIn waar we samen met andere alumni en afstudeerders van De Haagse Hogeschool aan de slag gaan met:
  • het aanmaken en/of optimaliseren van je profiel
  • het uitbouwen van je netwerk
  • het actief gebruiken van de timeline in LinkedIn
  • het vragen en geven van referenties

Na deze workshop snap je hoe LinkedIn werkt en heb je voor jezelf de basis op orde. En onze fotograaf maakt tijdens de avond ook nog een portretfoto van je die je kunt gebruiken voor je LinkedIn-profile!

De training wordt gegeven in het Engels.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma
Vanaf 18.15 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie en voor het maken van de professionele portretfoto. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 22.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 15 euro voor afstudeerders en 25 euro voor alumni. Hiervoor krijg je :

• Training
  • Koffie en thee
  • Professionele portretfoto voor je LinkedIn profiel
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden
Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is woensdag 4 maart 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer
Rob SpeekenbrinkRob Speekenbrink richtte in 2015 samen met oud-TU Delft collega Karlijn de Wit het online-communicatiebureau Noscura op, dat organisaties adviseert over contentcreatie, webcare, social mediagebruik. Rob geeft workshops, blogt over online communicatie, spreekt op conferenties en geeft gastcolleges. In 1998 rondde hij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen af aan De Haagse Hogeschool.

Meld je nu aan!