Vind je droombaan! Op zoek naar jouw persoonlijke waarden

Dinsdag 10 september 2019 (19.00 – 22.00 uur)

Beschrijving

Wil je erachter komen wat jou drijft in het leven? Wil je weten wat ervoor zorgt dat jij ’s ochtends met plezier aan het werk gaat? Zoek jij die flow waardoor alles vanzelf gaat? Kom dan naar de workshop ‘Op zoek naar jouw droombaan met persoonlijke waarden'.

Waarden bepalen waarom jij (onbewust) kiest voor een bepaalde functie, hobby, vriendschap of liefdesrelatie. Elke keuze of reactie komt voort vanuit waarden.

Met behulp van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) kijken we naar jouw innerlijke drijfveren. Wanneer jij je bewust wordt van jouw persoonlijke drijfveren weet je direct of een baan bij je past.

Tijdens deze verdiepende training leer je:

• Welke waarden ECHT belangrijk voor je zijn.
  • Hoe je waarden kunt ontdekken en achterhalen in iedere situatie.
  • Hoe waarden verbinden in verschillende relaties en rollen.
  • Hoe waarden en overtuigingen menselijk gedrag bepalen.

Na deze training weet jij wat voor jou belangrijk is en hoe jij hier invulling aan kunt geven. Hoe beter jij weet wat wel of niet bij je past, hoe groter de kans dat jij jouw droombaan vindt!

Waarom NLP?
NLP is een bewezen effectieve methode uit de psychologie (hoe werkt ons brein). Deze persoonlijke verandermethodiek vormt de basis voor effectieve communicatie. Met behulp van NLP-technieken krijg je meer controle over je denk-,gevoels- en gedragspatronen.

Doelgroep:
Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool

Taal:
De training wordt gegeven in het Nederlands

Programma:
Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 22.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje.

Locatie:
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten:
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor alumni en 15 euro voor afstudeerders. Hiervoor krijg je:

• Training
  • Koffie/thee
  • Drankjes tijdens de netwerkborrel

Aanmelden:
Aanmelden en betalen kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 9 september 2019.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 20 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer:

Berry de Boer is trainer-coach bij NLP-NU, een opleidingsinstituut waarvan hij en compagnon Edwin Luijendijk de oprichters zijn. Met Berry de Boer12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry is alumnus van de TH Rijswijk (een van de voorlopers van De Haagse Hogeschool), waar hij in 1997 afstudeerde in Technische Bedrijfskunde.

Meld je nu aan!