Op vrijdag 16 februari organiseert het Kenniscentrum Mission Zero een workshop met als thema: "Empower your community through Energy Coaching" op De Haagse Hogeschool. Het doel van deze middag is om van elkaars ervaringen te leren en gezamenlijk stappen te zetten in de richting van de energietransitie binnen onze eigen woonomgeving.

Presentatie en interactieve tafelworkshop

De workshop start met informatieve presentaties aan de hand van praktijkvoorbeelden van onze partners. Hier zullen de projecten binnen Duinoord, Agnetapark, Leidschendam-Voorburg en het onderzoek naar energiecoaches van de Universiteit Leiden worden besproken. Na deze presentaties is er ruimte voor een interactieve tafelworkshop. Samen brengen we de uitdagingen en knelpunten van energiecoachingprojecten in kaart en gaan we op zoek naar oplossingen en middelen om samen verder te komen. De inzichten en bevindingen die hieruit voortkomen, kunt u direct in de praktijk toepassen.

Programma

12:45 - 13:00Inloop
13:00 - 13:25Introductie en welkom door Sander Mertens, Leading Lector Kenniscentrum Mission Zero, en Arjan Kapteijns, Wethouder Duurzaamheid, Energietransitie en Klimaatadaptatie, gemeente Den Haag
13:25 - 14:20Projectpresentaties Agnetapark (Yolande Kolstee), Duinoord (Jelle de Jong) en Leidschendam-Voorburg (Hank Ort). Delen van de uitkomsten van het onderzoek Universiteit Leiden
14:40 - 14:55Pauze
14:55 - 15:20Tafelworkshop
15:20 - 15:30Bespreken leeruitkomsten
15:30 - 16:00Afsluiting en borrel

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze workshop? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar s.r.a.binnendijk@hhs.nl voor meer informatie. Na aanmelding ontvang je de volledige agenda van de workshop en de exacte locatie.

We hopen je te zien!