Draag bij aan de ontwikkeling van anderen met een van onze Pro-opleidingen op het gebied van sociaal werk en onderwijs. Na succesvolle afronding van een van deze opleidingen ben je in staat grote waarde toe te voegen aan de maatschappij, draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen of ondersteun je kwetsbare groepen. Je innoveert het onderwijs en bevordert inclusieve leeromgevingen. Na een opleiding aan De Haagse Hogeschool Pro draag je professioneel en mensgericht bij aan een positieve verandering van de samenleving.  

Ontdek hier alles over onze kwalitatieve Pro-opleidingen op het gebied van sociaal werk en onderwijs.  

Ondernemerschap & Retail Management

Leren op school én op je werk 

Volg je een duale of deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Een duale opleiding volg je als je weinig tot geen werkervaring hebt. Je gebruikt je werkplek om te leren en te groeien naast de projecten die je op school uitvoert. Je komt 2 dagen per week naar school voor onderwijs en begeleiding. Bij de deeltijdopleiding volg je de opleiding naast je baan. Je volgt 1 dag per week colleges op school. Deze variant is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt. 

Bekijk hieronder wat in jouw situatie de beste opleiding is

Je kunt opleidingen aan De Haagse Hogeschool volgen als Associate degree (Ad) of bachelor. Lees hieronder wat het verschil is tussen deze onderwijsvormen en wat in jouw situatie de beste opleiding is.

Associate degree

Bachelor

Post-hbo

Overig

Student op skates

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals