Deeltijd studeren

Wil je beter worden in je vak of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? De Haagse Hogeschool biedt een praktijkgericht en veelzijdig aanbod voor professionals. Hier lees je alles over studeren in de deeltijd en de deeltijd voorlichtingsactiviteiten.

Jonge professional kijkt de camera in Deeltijd studeren aan De Haagse

Bekijk het aanbod van meer dan 60 deeltijdstudies voor professionals van een associate degree, post-hbo, bachelor tot een master.

Een jonge professional in een bibliotheek kijkt naar de camera Voordelen van deeltijd studeren

We vertellen je graag meer over de voordelen van deeltijd studeren aan De Haagse Hogeschool.

flexibel-deeltijd Is flexibel studeren iets voor jou?

Wil je je eigen leerroute bepalen en in je eigen tempo studeren? Dan is flexibel deeltijd studeren écht iets voor jou. Lees hier alles over de mogelijkheden.

Een docent is in gesprek met een bezoeker op de deeltijd Open Dag Deeltijd Open Dag

Ben je nieuwsgierig naar ons deeltijd aanbod? Hier vind je meer informatie over onze deeltijd voorlichtingsactiviteiten. Je kunt je ook gelijk aanmelden.

Een jonge professional zit in de klas achter haar laptop en boeken Hoe kies je de juiste deeltijdstudie?

Hoe maak je als professional de beste studiekeuze? Lees hier meer informatie en tips die helpen bij het maken van je studiekeuze.

Docent Pabo staat voor de klas en geeft les Starten met je deeltijdstudie in februari

Alles over onze deeltijdstudies die starten in februari.

Jonge professional zit in een biblioteek te werken achter haar laptop Tips, FAQ's en verhalen

Lees ervaringen van deeltijd studenten, alumni en docenten van De Haagse Hogeschool.

Bedachtzame professional zit achter zijn laptop Financieringsmogelijkheden voor je deeltijdstudie

Bekijk welke mogelijkheden er zijn om je deeltijdstudie te financieren.

Hoe overtuig je je werkgever voor een deeltijdstudie Hoe overtuig je je werkgever voor een deeltijdstudie?

Hoe zorg je dat je werkgever je steunt bij je studie? Bekijk hier tips om je werkgever te helpen overtuigen.