Deeltijd studeren aan De Haagse

Wil je beter worden in je vak, hogerop komen of ben je toe aan totaal iets anders? De Haagse Hogeschool biedt een praktijkgericht en veelzijdig aanbod. Bekijk onze deeltijd bachelor, post bachelor, associate degree en master opleidingen of laat je inspireren tijdens een van onze Open Dagen. Kom kijken of het klikt!

Meer info deeltijd

Voordelen van deeltijd studeren bij de Haagse

Deeltijd studeren bij de Haagse Hogeschool biedt je een aantal voordelen. Dit zijn namelijk:
  • Een erkend diploma
  • Een vaste studielocatie
  • Les van gedreven docenten
  • Samen leren met anderen
  • Flexibel studeren
  • Netwerkinstelling met internationale focus
Bekijk alle voordelen

Onze studenten aan het woord

Wil je meer weten over hoe onze huidige deeltijd studenten het ervaren om naast hun werk te studeren bij De Haagse? Lees hier over hun ervaringen en welke tips zij voor je hebben. Ook kan je op deze pagina antwoord vinden op veel gestelde vragen.

Online Deeltijd Open dag 13 november 2021 Download Brochure

Bekijk onze deeltijd opleidingen

Filteren op Leeg alle filters
Opleidingstype
Interessegebied
Lestaal
Duur
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Vorm (1)
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.