Deeltijd Open Dag

Kom kijken of het klikt en bezoek onze online Open Dag op dinsdag 11 mei

OADT190604WS046

Wil jij studeren naast je werk en ben je nieuwsgierig naar ons deeltijdaanbod? Op dinsdag 11 mei bieden onze deeltijdopleidingen diverse live webinars aan. Kom kijken of het klikt, meld je aan en oriënteer je op onze deeltijdbachelors en Associate degrees.

Hoe ziet onze online Open Dag eruit?

Onze online Open dag vindt op dinsdag 11 mei van 17:00-20:00 uur. In plaats van door de voordeur van één van onze vestigingen binnen te wandelen, meld je je nu aan voor een webinar of Q&A sessie.

De volgende deeltijd opleidingen bieden een webinar of Q&A sessie aan:

Associate Degree

HBO Bachelor

Hoe werkt het?

De docenten van onze opleidingen verzorgen de webinars of Q&A sessies. Als je je hebt aangemeld voor de online Open dag, ontvang je een link in je mailbox waarmee je de sessie van jouw keuze op dinsdag 11 mei live kunt volgen. Tijdens de sessie kun je vragen stellen via de chat.

De webinars en Q&A sessies van de opleidingen worden tussen 17:00-20:00 uur gegeven. De exacte tijdstippen vind je terug in het programma. De opleidingen HBO-Rechten deeltijd, Integrale Veiligheidskunde deeltijd, HBO-V deeltijd, Huidtherapie deeltijd, Voeding & Diëtetiek deeltijd en HBO-ICT deeltijd hebben alvast een opleidingsvideo opgenomen. Deze kun je voorafgaand aan de online Open Dag alvast bekijken op onze website. Tijdens de online Open Dag bieden deze opleidingen Q&A sessies aan waarbij ze ingaan op jouw vragen.

Vragen over toelatingseisen, studiekeuzeadvies en persoonlijke omstandigheden

Wil jij zeker weten of jij de juiste de juiste papieren hebt om de opleiding van je keuze te kunnen vragen? Voor al je vragen over toelating, collegegeld, aanmelden en/of inschrijven, kun je contact opnemen met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl of lees hier meer info. De collega's zijn tijdens de online Open Dag aanwezig in de presentatie 'Studeren aan De Haagse Hogeschool' en in de chat bereikbaar voor vragen.

Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl. Tijdens de online Open Dag kun je chatten met onze studiekeuzeadviseurs.

Voor vragen en advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking? Het is mogelijk om via de chat vragen te stellen tijdens de online Open Dag. Op een ander moment vragen? Neem dan contact op met onze decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl   Als je je telefoonnummer meestuurt, belt de zij jou terug.

Overige data Open Dagen studiejaar 2020-2021

Kun je 11 mei niet bij onze Open Dag zijn? Noteer dan alvast de data van de resterende Open Dagen voor dit studiejaar in je agenda.

• Maandag 7 juni 2021 van 18:00 tot 21:00 uur - Deeltijd Open Avond.

Meer weten over deeltijd aan De Haagse

Tips, tricks & FAQ’s

Hoe is het om te studeren naast je werk? Wat komt erbij kijken en hoe zorg je voor de goede balans? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op dit soort vragen en lees je verhalen en tips van onze deeltijd studenten.

Neem een kijkje in onze vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag of voel jij je thuis tussen innovatieve IT-'ers in onze vestiging Zoetermeer? Je krijgt vast een voorproefje via onderstaande beeldcollage twee vestigingen waar deeltijdstudies worden gegeven.

Vragen Post-hbo of master

Heb je nog vragen over een post-hbo of masteropleiding? Neem contact op met The Hague Graduate school via 070 - 445 89 00 of info-thgs@hhs.nl of bezoek de open avond