Online Open avonden Deeltijd

Kom kijken of het klikt en bezoek één van onze online sessies tussen 8 en 12 november 2021

OADT190604WS046

Wil jij een studie naast je werk volgen en ben jij dus geïnteresseerd in één van onze deeltijdopleidingen? Bezoek dan één van de online sessies tussen 8 en 12 november tijdens de online Open avonden. 

Ben jij geinteresseerd in een voltijd opleiding? Kijk dan op de op de Open Dag pagina voor voltijd.

 

Meld je aan voor de online open avonden Deeltijd Van 8 t/m 12 november 2021

Maak online kennis met onze opleidingen van 8 t/m 12 november tijdens de online sessies

 

In de week van 8 t/m 12 november presenteren alle deeltijdopleidingen zich met een online sessie. Dat kan een webinar zijn, maar ook een Q&A sessie waar je live je vragen kunt stellen aan docenten en studenten. Als je jezelf aanmeldt via het aanmeldformulier ontvang je per e-mail een uitnodiging voor de online sessies. Het programma voor de online sessies wordt binnenkort op deze webpagina geplaatst, maar ontvang je ook per e-mail na aanmelding. 

De volgende deeltijdopleidingen presenteren zich:

Associate Degree

  HBO Bachelor

  Vragen over toelatingseisen, studiekeuzeadvies en persoonlijke omstandigheden

  Wil jij zeker weten of jij de juiste de juiste papieren hebt om de opleiding van je keuze te kunnen vragen? Voor al je vragen over toelating, collegegeld, aanmelden en/of inschrijven, kun je contact opnemen met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl of lees hier meer info.

  Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl.

  Voor vragen en advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking? Neem dan contact op met onze decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl   Als je je telefoonnummer meestuurt, belt de zij jou terug.

  Meer weten over deeltijd aan De Haagse

  Tips, tricks & FAQ’s

  Hoe is het om te studeren naast je werk? Wat komt erbij kijken en hoe zorg je voor de goede balans? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op dit soort vragen en lees je verhalen en tips van onze deeltijd studenten.

  Neem een kijkje in onze vestigingen

  Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag of voel jij je thuis tussen innovatieve IT-'ers in onze vestiging Zoetermeer? Je krijgt vast een voorproefje via onderstaande beeldcollage twee vestigingen waar deeltijdstudies worden gegeven. 

   

  Overige data Open Dagen studiejaar 2021-2022

  Kun je 13 november niet bij onze Open dag zijn? Noteer dan alvast de data van de resterende Open dagen voor dit studiejaar in je agenda.

  • Zaterdag 5 februari 2022 van 10:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 1 april 2022 van 16.00 tot 20:00 uur

  Vragen Post-hbo of master

  Heb je nog vragen over een post-hbo of masteropleiding? Neem contact op met The Hague Graduate school via 070 - 445 89 00 of info-thgs@hhs.nl of bezoek de open avond