Voorlichtingsactiviteiten Deeltijd

Bezoek onze voorlichtingsavond op 13 juni 2022

Deeltijd_Open_Dag_header_050222
Wil jij een studie naast je werk volgen en ben jij dus geïnteresseerd in één van onze deeltijdopleidingen? Bezoek dan onze voorlichtingsavond op 13 juni 2022 van 18:00 tot 21:00

Ben jij geinteresseerd in een voltijd opleiding? Kijk dan op de Open Dag pagina voor voltijd.

Houd me op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer je je kunt aanmelden voor de voorlichtingsavond? Vul dan onderstaand formulier in en wij houden je op de hoogte.

Hoe ziet de voorlichtingsavond er uit?

De voorlichtingsavond op 13 juni vindt plaats in het hoofdgebouw van De Haagse Hogeschool. Hier zullen de opleidingen presentaties geven, kun je kennismaken met docenten en de sfeer proeven in het gebouw. Het volledige programma van 13 juni op de hoofdlocatie bekijk je binnenkort hier.

Vragen over toelatingseisen, studiekeuzeadvies en persoonlijke omstandigheden

Wil jij zeker weten of jij de juiste de juiste papieren hebt om de opleiding van je keuze te kunnen vragen? Voor al je vragen over toelating, collegegeld, aanmelden en/of inschrijven, kun je contact opnemen met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl of lees hier meer info.

Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl.

Voor vragen en advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking? Neem dan contact op met onze decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl   Als je je telefoonnummer meestuurt, belt zij jou terug.

Meer weten over deeltijd aan De Haagse

Tips, tricks & FAQ’s

Hoe is het om te studeren naast je werk? Wat komt erbij kijken en hoe zorg je voor de goede balans? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op dit soort vragen en lees je verhalen en tips van onze deeltijd studenten.

Neem een kijkje in onze vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag of voel jij je thuis tussen innovatieve IT-'ers in onze vestiging Zoetermeer? Je krijgt vast een voorproefje via onderstaande beeldcollage twee vestigingen waar deeltijdstudies worden gegeven.

Informatie over post-hbo of master

De Haagse Hogeschool biedt ook post-hbo- en masteropleidingen aan. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met The Hague Graduate school via 070 - 445 89 00 of info-thgs@hhs.nl.