Voorlichtingsavond voor professionals

HHS3 .

Heeft De Haagse Hogeschool het ook voor jou? Met onze voorlichtingsactiviteiten helpen we je graag op weg om te ontdekken welke deeltijdopleiding het best bij jou en jouw (werk)situatie past. Je bent van harte welkom tijdens onze eerstvolgende voorlichtingsavond op 16 november op onze hoofdvestiging aan het Johanna Westerdijkplein in Den Haag. Via de button op deze pagina kan je je aanmelden. Overweeg je een voltijdopleiding? Meld je dan aan voor onze Open Dag

Meld je aan voor de voorlichtingsavond

Bezoek onze voorlichtingsavond op 16 november

• Datum? Onze eerstvolgende voorlichtingsavond vindt plaats op woensdag 16 november.
  • Tijdstip? Je bent welkom tussen 18.00 en 20.00 uur.
  • Locatie? De voorlichtingsavond vindt plaats op onze hoofdvestiging. Check de adresgegevens en bereikbaarheid.
  • Programma? Hoe laat welke opleiding een presentatie geeft lees je binnenkort terug in het programmaboekje
  • Overweeg je een voltijdopleiding? Meld je dan aan voor onze Open Dag
  • Kan je niet op 16 november? Geen probleem! Je kunt ook langskomen op onze volgende voorlichtingsavond op dinsdag 25 april op locatie of online op dinsdag 17 januari. Ook via deze video’s en tours krijg je alvast een indruk van de opleidingen en onze gebouwen.

Hoe ziet de voorlichtingsavond op 16 november eruit?

• Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze of ben je benieuwd wat het verschil is tussen de verschillende opleidingsvarianten? Onze studiekeuzeadviseurs staan je graag te woord.
  • Weet je al welke richting je op wil? Volg dan een van de opleidingspresentaties. Doorlopend zijn docenten en studenten aanwezig die graag met je in gesprek gaan en je vragen kunnen beantwoorden.
  • Heb je vragen of wil je advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking? Onze decanen zijn aanwezig om hierover in gesprek te gaan.
  • Bij onze medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving (CSI) kan je terecht met je vragen over aanmelden, studiekosten en toelatingseisen.

Wat heb ik nodig voor een bezoek aan de voorlichtingsavond?

Heb je nog vragen?

• … Over de voorlichtingsavond. Neem contact met ons op via opendag@hhs.nl
  • … Over de inhoud van een opleiding. Neem contact op met de opleidingen
  • … Over aanmelden en inschrijven. Neem contact op met onze Centrale Studenten Inschrijving (CSI) via csi@hhs.nl
  • … Over je studiekeuze. Onze adviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl
  • … Over hulp tijdens je studie bij persoonlijke omstandigheden. Neem dan contact op met decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl

Overweeg je een post-hbo of Masteropleiding? Bekijk dan de informatie op The Hague Graduate School, onderdeel van De Haagse Hogeschool.