Deeltijd Open Dag

Kom kijken of het klikt en bezoek onze Deeltijd Open Dag op zaterdag 13 november 2021

OADT190604WS046

Op zaterdag 13 november 2021 presenteren onze deeltijdopleidingen zich tijdens de Open dag. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is op dit moment nog niet duidelijk of dit in fysieke of online vorm zal zijn. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom onze Open dagen en noteer onderstaande data vast in je agenda.

• Zaterdag 13 november 2021 van 10:00 tot 14:00 uur.
  • Zaterdag 5 februari 2022 van 10:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 1 april 2022 van 16.00 tot 20:00 uur

Vragen over toelatingseisen, studiekeuzeadvies en persoonlijke omstandigheden

Wil jij zeker weten of jij de juiste de juiste papieren hebt om de opleiding van je keuze te kunnen vragen? Voor al je vragen over toelating, collegegeld, aanmelden en/of inschrijven, kun je contact opnemen met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl of lees hier meer info.

Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl.

Voor vragen en advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking? Neem dan contact op met onze decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl   Als je je telefoonnummer meestuurt, belt de zij jou terug.

Meer weten over deeltijd aan De Haagse

Tips, tricks & FAQ’s

Hoe is het om te studeren naast je werk? Wat komt erbij kijken en hoe zorg je voor de goede balans? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op dit soort vragen en lees je verhalen en tips van onze deeltijd studenten.

Neem een kijkje in onze vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag of voel jij je thuis tussen innovatieve IT-'ers in onze vestiging Zoetermeer? Je krijgt vast een voorproefje via onderstaande beeldcollage twee vestigingen waar deeltijdstudies worden gegeven.

Overige data Open Dagen studiejaar 2021-2022

Kun je 13 november niet bij onze Open dag zijn? Noteer dan alvast de data van de resterende Open dagen voor dit studiejaar in je agenda.

• Zaterdag 5 februari 2022 van 10:00 tot 14:00 uur
    • Vrijdag 1 april 2022 van 16.00 tot 20:00 uur

Vragen Post-hbo of master

Heb je nog vragen over een post-hbo of masteropleiding? Neem contact op met The Hague Graduate school via 070 - 445 89 00 of info-thgs@hhs.nl of bezoek de open avond