Interessegebied

Bouw

Speelde je vroeger veel met lego en zet je met minecraft complete woonwijken in elkaar? Heb je ruimtelijk inzicht en teken en reken je makkelijk? Dan heb je een goed gevoel voor bouwen. Vol bewondering kijk je bijvoorbeeld hoe een strandtent verandert in een villa of een industrieel pakhuis in een restaurant. Gebeurt dat ook nog eens op een energiezuinige en duurzame manier, dan ben je helemaal onder de indruk. Jij steekt je handen graag uit de mouwen en denkt na over bouwwerken waar de samenleving iets aan heeft, zoals bruggen, vliegvelden, sluizen of havens. Je werkt aan duurzame oplossingen met milieuvriendelijke materialen. Want we moeten zuinig op onze wereld zijn.

Kortom, jij ...

• hebt een goed gevoel voor bouwen
  • hebt ruimtelijk inzicht en tekent en rekent makkelijk
  • kijkt naar energiezuinige en duurzame oplossingen
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open Dag

Wil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen