Interessegebied

Marketing

Verschijnt er bij jou een glimlach als je de website van Coolblue bekijkt? Herken je McDonalds al aan het symbool en weet je bij de kreet ‘Just Do It’ welk merk erbij hoort? Het geheim ervan is marketing. Met dit interessegebied zet je een product of bedrijf positief in de markt. Je bouwt een imago op en zet een merk neer, dat door de hele organisatie loopt. Van het begin tot het eind moet het hele verhaal kloppen. Wat werkt is een eerlijk en menselijk verhaal vertellen. Wie weet bedenk jij wel zo’n pakkende slogan die de hele wereld overgaat en een lifestylebeleving in gang brengt.

Kortom, jij ...

• bent creatief en denkt out-of-the-box
  • volgt trends en ontwikkelingen
  • weet een merk neer te zetten
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open Dag

Wil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen