Creëer een veilige toekomst voor iedereen met een opleiding van De Haagse Hogeschool Pro op het gebied van bestuur, recht en veiligheid. Na succesvolle afronding van een van deze opleidingen heb je inzicht in bestuurlijke en juridische aspecten van de huidige maatschappij en draag je bij aan een veiligere samenleving. Met de kennis en ervaring die je tijdens de studie opdoet ben je uiteindelijk bekwaam om op een professionele wijze complexe vraagstukken integraal aan te pakken, gedegen te onderzoeken, te adviseren en impactvolle beslissingen te nemen. Vanuit een kritische en constructieve houding kun jij het verschil maken.

Ontdek hier alles over onze Pro-opleidingen op het gebied van bestuur, recht en veiligheid.  

Leren op school én op je werk 

Volg je een duale of deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Een duale opleiding volg je als je weinig tot geen werkervaring hebt. Je gebruikt je werkplek om te leren en te groeien naast de projecten die je op school uitvoert. Je komt 2 dagen per week naar school voor onderwijs en begeleiding. Bij de deeltijdopleiding volg je de opleiding naast je baan. Je volgt 1 dag per week colleges op school. Deze variant is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt. 

Ondernemerschap & Retail Management

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals

Student op skates