Facility Management - Voltijd

Facility Management is een brede opleiding waarmee je alle kanten op kunt. Onze studenten gaan aan de slag in de evenementensector, het bedrijfsleven en bij ministeries, in stadions, ziekenhuizen en scholen. Jij weet wat er nodig is en zorgt dat het geregeld is, vaak in nauwe samenwerking met de afdelingen HRM en ICT. En dat op projectbasis, in vaste dienst of als zelfstandig consultant. Overal waar mensen werken, ben jij er om hun werk optimaal te faciliteren. Dat is meer nodig dan ooit, nu we toegaan naar hybride werken: deels thuis en deels op kantoor, met tal van flexplekken. Regel dat maar eens. En graag niet in het wilde weg, maar met een scherp oog voor duurzaamheid. Nou, laat dat maar aan jou over!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Medewerker evenementen
Projectleider huisvesting
Junioradviseur
Coördinator servicedesk
Teamleider voeding
Beleidsadviseur inkoop
Facilitair manager
Contractmanager
Dit word je niet
Directeur (niet meteen)

Alumni aan het woord

Maud Willigers

Jens Uithol

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit

Ben je na de praktijkgerichte voltijdopleiding Facility Management nog niet klaar met de stof? Studeer dan door aan de universiteit. Denk bijvoorbeeld aan een master bestuurskunde, bedrijfskunde of organisatiewetenschappen. Vaak moet je eerst een schakeljaar of premaster volgen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Facility Management - Voltijd?